Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

2021 BAFTA Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu: Rol Yapma Oyunu Hades, 6 Dalda Ödül Aldı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

2021 BAFTA Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu: Rol Yapma Oyunu Hades, 6 Dalda Ödül Aldı

2021 BAFTA Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu: Rol Yapma Oyunu Hades, 6 Dalda Ödül Aldı

İngiliz film akademisi olarak 72 yıldır sinema ve televizyon dallarında ödül dağıtan BAFTA (British Academy Film Awards), 2004 yılından beri düzenli olarak oyun sektörüne de hitap ediyor ve BAFTA Oyun Ödülleri adı altında farklı kategorilerde yılın oyunlarını seçiyor. 

BAFTA Oyun Ödülleri’nin 2021 yılının kazananları belli oldu ve Supergiant Games tarafından geliştirilen Hades, eve elinde en çok ödülle dönen oyun oldu. Dilerseniz BAFTA Oyun Ödülü kazanmış diğer oyunlara birlikte bakalım.

Hades, 5 farklı dalda ödül aldı

Hades

Antik Yunan temalı rol yapma oyunu olan Hades, oyun sektöründe büyük ilgi gören bir yapım oldu ve erken erişimle birlkte Steam’in en çok satanlar oyun listesine girmeyi başardı. Hades, En İyi Oyun, En İyi Oyun Tasarımı, En İyi Hikaye Anlatımı ve En İyi Yardımcı Performans dallarında toplamda 5 farklı ödülle geceden ayrıldı. 

BAFTA Oyun Ödülleri tam liste: 

En İyi Oyun: Hades  En İyi Multiplayer Oyun: Animal Crossing: New Horizons En İyi Çıkış Yapan Oyun: Carrion  En İyi İngiliz Yapımı Oyun: Suckboy: A Big Adventure En İyi Aile Oyunu: Suckboy: A Big Adventure En İyi İlk Oyun: Carrion En İyi Gelişim Gösteren Oyun: Sea of Thieves  En İyi Performans: Laura Bailey – Abby, The Last of Us Part II En İyi Yardımcı Performans: Logan Cunningham – Hades  En İyi Ses Kullanımı: Ghost of Tsushima  En İyi Hikaye Anlatımı: Hades  En İyi Müzik: Marvel’s Spiderman: Miles Morales  En İyi Oyun Tasarımı: Hades  En İyi Teknik Başarı: Dreams  En İyi Artistik Başarı: Hades  BAFTA EE Yılın Oyunu (Kullanıcıların Oylarıyla): The Last of Us Part II sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.