Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

602 Beygirlik Asfalt Canavarı: Novitec Lamborghini Huracan EVO RWD Duyuruldu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

602 Beygirlik Asfalt Canavarı: Novitec Lamborghini Huracan EVO RWD Duyuruldu

602 Beygirlik Asfalt Canavarı: Novitec Lamborghini Huracan EVO RWD Duyuruldu

Almanya merkezli, İtalyan spor otomobil modelleri için “özelleştirilmiş” araçlar üreten bir modifikasyon şirketi olan Novitec, en yeni göz bebeği Lamborghini Huracán EVO RWD için göz kamaştıran bir video yayınladı. Çok daha agresif bir tasarıma ve asfalt canavarı bir performansa ulaşan Novitec Lamborghini Huracán EVO RWD, pek çok otomobil tutkununun hayallerini süsleyecek bir model olarak karşımıza çıkıyor.

Performans konusundaki birtakım iyileştirmeler ile Novitec Lamborghini Huracán EVO RWD, 5.2L V10 motorundan maksimum 602 beygir güç almayı başarıyor. Araç, paslanmaz çelik özel bir egzoz sistemine sahip olsa da isteğe bağlı olarak altın yalıtım da tercih edilebiliyor.

novitec

Novitec, orijinal Lamborghini Huracán’ın motor kapağını yeniden tasarlamış durumda. Motor kapağının sağ ve sol yanında havayı kaputun içine yönlendiren yarıklara sahip olan yeni motor kapağı, daha kuvvetli bir basınç elde edilmesini sağlıyor. Ayrıca müşterilerin tercihine göre farklı motor kapağı tasarımları da bulunuyor.

Son derece özel bir otomobil olan Novitec Lamborghini Huracán EVO RWD’nin toplamda ne kadar mal olduğu bilinmiyor ancak sıradan bir Huracán yerine bu özel otomobile sahip olmak isteyenlerin gözden çıkardıkları fiyat etiketini epey yukarı çekmek zorunda olduklarını tahmin etmek çok da zor değil.

Novitec Lamborghini Huracán EVO RWD fotoğrafları

Novitec Lamborghini Huracán EVO RWD ön

Novitec Lamborghini Huracán EVO RWD iç

Novitec Lamborghini Huracán EVO RWD arka

Novitec Lamborghini Huracán EVO RWD videoları

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.