Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

ABD’nin En Köklü Bankalarından State Street, Özel Kripto Para Birimi Kurmaya Hazırlanıyor

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

ABD'nin En Köklü Bankalarından State Street, Özel Kripto Para Birimi Kurmaya Hazırlanıyor

ABD'nin En Köklü Bankalarından State Street, Özel Kripto Para Birimi Kurmaya Hazırlanıyor

Kripto para piyasasının gündemi de yapısı gibi oldukça değişken. Her gün yepyeni bir haberle uyandığımız bu değişken piyasa artık ne olursa olsun gücünü kanıtlamış durumda. Sürekli artan ilgi, dönem dönem yaşanan negatif gelişmelere rağmen eksilmeden devam ediyor ve kripto paraların geleceği artık yalnızca yatırımcıları değil, doğrudan ülkelerin ekonomik politikalarını da etkiliyor.

Geçtiğimiz haftalarda Çin’den gelen can sıkıcı haberlerin ardından bu hafta kripto para piyasası için daha keyifli geçti diyebiliriz. Son olarak El Salvador’un Bitcoin’i resmi para birimi olarak ilan etmesinden sonra benzer bir hamlenin de Hindistan’dan geleceği konuşuluyor. Tüm bu gelişmeler yaşanırken bankalar da bu dönüşüme uyum sağlamak için adımlar atıyor.

State Street, kripto para ve dijital varlıklar üzerine çalışacak bir birim kuruyor:

state street kripto para

Bu anlamda önemli bir adım atma kararı alan finans kuruluşlarından biri de ABD’nin en köklü bankalarından olan ve dünya genelinde hizmet veren State Street oldu. Banka, yalnızca dijital varlıklara, kripto para piyasasına ve blok zinciri teknolojisine odaklanacak yeni bir dijital finans birimi kuruyor.

ABD merkezli finans kuruluşu, aynı zamanda yeni bir elektronik ticaret platformu da kurmayı hedefliyor. Bu platform, bankanın kripto para hizmetleri ve dijital varlık ağıyla entegre çalışacak. Finans sektörünün geleceğini etkileyecek en büyük güçlerden biri olarak kripto paraları gördüklerini belirten CEO Ron O’Hanley ise gelişmeye ilişkin yaptığı açıklamada müşterilerinin piyasaya artan ilgisini ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir sistem kurmayı hedeflediklerini belirtti.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.