Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

“Acaba Wolverine de Gerçek mi?” Diye Düşündürecek Olağanüstü Yeteneklere Sahip İnsanlar

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

"Acaba Wolverine de Gerçek mi?" Diye Düşündürecek Olağanüstü Yeteneklere Sahip İnsanlar

Çocukluğunda süper kahraman çizgi filmleri izleyen hemen herkes kendisinin de bir özel gücü olmasını istemiştir. Bazı insanlar, bizim için oldukça imkansız olan şeyleri başarabiliyor, insan sınırları olarak düşündüğümüz limitleri kolaylıkla aşıyor.

Birazdan göreceğiniz insanlar gerçek. Her birinin insanın ağzını şaşkınlıktan bir karış açık bırakacak yetenekleri var. Tamam belki gözlerinden ışın çıkmıyor ya da uçamıyorlar ancak yaptıkları şeyler oldukça etkileyici.

Daniel Kish

daniel kish

1966 yılında ABD’de doğan Daniel Kish, göz kanseri yüzünden gözleri daha bebekken alınmış bir insan. Kish’in özelliği ise ses dalgalarını kullanarak yolunu bulabilmesi. Dilini şapırdatarak nerede olduğunu, etrafında ne olduğunu, hatta uzaklardaki evleri bile birbirinden ayırabiliyor, trafikte seyahat edebiliyor. 

Bajaular

bajau

Aquaman filmindeki Atlantis halkına pek benzemeseler de Bajau halkı suyla çok iyi ilişkilere sahip. Denizden geçinen bu yarı göçebe topluluk için suyun altı da üstü kadar rahat. Nefeslerini 13 dakika tutabiliyor, 60 metreye dalabiliyorlar.

Javier Botet

javier botet

Javier Botet, aslında bağ dokularını etkileyen bir genetik hastalıktan muzdarip. 1977 doğumlu İspanyol, 2,01 metre boyunda ve yalnızca 55 kilo. Özellikle uzun kolları ve bacaklarıyla Botet kendisine filmlerde bol bol yer buluyor, tabii genelde canavar olarak.

Kalenjin Kabilesi

kalenjin kabilesi

Kalenjinler aslında oldukça kalabalık bir kabile ve kendi içinde 11 alt grubu daha var. Bu kabilenin en dikkat çekici yanı ise koşu sporundaki başarıları. “Koşan kabile” olarak bilinen Kalenjinler, 1980’den bu yana yetişkin erkek kategorisinde verilen büyük ödüllerin %40’ına sahip. 

Michel Lotito

michel lotito

“Yavaş, dünyayı yedin” dediğiniz herkesi unutun. 1950 yılında doğan ve 2007’de hayata gözlerini yuman Fransız Michel Lotito, normalde yenmeyecek olan her şeyi yemesiyle, daha da önemlisi sindirebilmesiyle biliniyordu. Lotito’nun yediği şeyler arasında cam, plastik, bir Cessena 150 tipi uçağın parçaları ve çeşitli metal objeler yer alıyordu.

Wim Hof

wim hof

Buz Adam olarak da bilinen Wim Hof, tam 26 kez ekstrem soğuklarda yaptıklarıyla adını Guinness Rekorlar Kitabı’na yazdırmayı başardı. Donmuş göllerde suyun altında yüzen, Everest’e sadece şortla çıkmayı deneyen Hof, ayrıca çölü de hiç su içmeden yürüyerek geçebilen biri.

Natasha Demkina

natasha demkina

Natalya “Natasha” Nikolayevna Demkina, 1987 yılında Rusya’da doğdu. Genç kadının özelliği ise insanların gerçek anlamda içini görebilmesi. Bir ayaklı X-ray cihazı olan kadın, insanların kemiklerini ve dokularını görebiliyor, hatta buna göre teşhisler de koyabiliyor. 

Concetta Antico

concetta antico

Sanatçı Concetta Antico bir tetrakromat, yani gözünde bizim gözümüzde olduğundan daha fazla sayıda farklı renk koni hücresi var. Bu da ona bizim gördüğümüzden kat kat daha fazla rengi ayırabilme şansı veriyor. 

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.