Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Ankara’da Tren ve Otobüs Garlarına Aşı Standları Kuruldu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ankara’da Tren ve Otobüs Garlarına Aşı Standları Kuruldu

Ankara’da Tren ve Otobüs Garlarına Aşı Standları Kuruldu

Mayıs ve haziran aylarında hız kazanan aşılama sürecini daha da hızlandıracak bir kampanya, bugün uygulamaya kondu. Dün birçok alışveriş merkezine aşılama standları konmuş, isteyen vatandaşların faydalanması sağlanmıştı. Aynı uygulama bu sefer tren ve otobüs garlarına taşındı.

COVID-19’a karşı toplum bağışıklığı kazanma amacıyla yürütülen aşılama çalışmaları, bugün Ankara’daki tren ve otobüs garlarında da yapılmaya başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter’dan yaptığı paylaşımla bu noktalarda aşı olmanın kolaylığına dikkat çekti.

BioNTech yolcusu kalmasın:

aşı standı

Türkiye’de yürütülen aşılama çalışmalarındaki zaman ve mekandan kaynaklanan zorluklar ortadan kalkmaya başladı. Öyle ki çalışmalar günlük hayatta da bol bol karşımıza çıkmaya başladı. Önce onlarca AVM’ye aşılama standları kuruldu, şimdi de büyük ulaşım noktalarında aşılara kolayca erişim sağlandı.

Uygulamayla ilgili detaylar ve randevu gibi gereksinimler belirtilmese de Fahrettin Koca’nın açıklamalarına göre bu noktalarda aşı olmak oldukça basit. Twitter üzerinden durumu duyuran Bakan Koca, olayın basitliğine ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Tren ve otobüs garlarında oluşturduğumuz merkezlerde aşı hizmeti başladı. İlk uygulama Ankara’da. Aşı olmak isteyenlerin kolunu sıyırması yeterli”

Otobüs ve tren garlarında yürütülen aşı uygulaması, yakın zamanda başka şehirlere de taşınabilir. Ancak henüz yaşadığınız şehirde böyle bir imkan yoksa buraya tıklayarak Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nden aşı randevunuzu alabilirsiniz. Buraya tıklayarak da ülkemizdeki aşılama istatistiklerini gerçek zamanlı olarak takip edebilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.