Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Apple AirPods’a Alternatif ve Uygun Fiyatlı 7 Kulaklık Tavsiyesi

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple AirPods'a Alternatif ve Uygun Fiyatlı 7 Kulaklık Tavsiyesi

Apple AirPods'a Alternatif ve Uygun Fiyatlı 7 Kulaklık Tavsiyesi

Günümüzde müzik dinlediğimiz, toplantı yaptığımız ve telefonla konuşmalarımızı yaptığımız kablosuz kulaklıklar, bizlere epey kolaylık sağlıyor. Kablosuz kulaklık furyasının bu denli yayılmasının en büyük sebeplerinden biri ise Apple AirPods. Piyasanın en iyi kulak içi kablosuz kulaklıklarından biri olan Apple AirPods, ne yazık ki her bütçeye uygun değil.

Neyse ki, Apple’ın ünlü kulaklıklarının neredeyse 4’te 1’i fiyatına bile, birebir aynı kalitede olmasa da, başarılı fiyat performans kulaklıkları bulabilirsiniz. Daha öncesinde Apple AirPods alternatifi yaptığımız listenin bir de uygun fiyatlısını, fiyat performans kulaklık arayanlar için tekrar hazırladık.

Neden kulak içi kablosuz kulaklıkları seçmelisiniz?

apple airpods

Kulak içi kablosuz kulaklıklar, kulağınızı tamamen sarmadığı için kullanımı kolaylaştırıyor. Çoğunun ergonomik yapısı kulağınızda neredeyse hiç yokmuş gibi hissettiriyor. Kulak içi bu kablosuz kulaklıkların kablo derdinin olmaması ise spor yaparken ya da çalışırken çok daha rahat hareket edebilmenizi sağlıyor.

Her ne kadar bazılarından gürültü engelleyici olsa da, kulak içi kablosuz kulaklıklar dışarıdaki sesleri duymanıza olanak veriyor. Bu her ne kadar kulağa kötü bir özellik gibi gelse de aslında güvenlik açısından da oldukça önemli. Ortamın seslerini kullanıcısına duyurmaya devam eden bu kulaklıklar sayesinde, dışarıda kulaklıklarınızı kullanırken trafiğe ve diğer araçlara karşı daha tetikte olabilirsiniz.

Kulak içi kablosuz kulaklıkların çoğunda mikrofon daha aşağıya yerleştirilmiş şekilde geliyor. Böylece yaptığınız aramalarda ve katıldığınız toplantılarda sesinizin karşıya daha rahat gitmesini sağlıyor. Her ne kadar netlik ve dış ses gibi unsurlar tüm kulaklıklarda garanti olmasa da, kablosuz kulak içi kulaklıklar birçok aksiyon için doğru seçenek.

Uygun Fiyatlı Apple AirPods Alternatifleri

QCY T7 Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Haylou T15 Gaming IPX5 Philips TAT2205 HolyHigh Bluetooth Kulaklık JBL Tune 225 TWS Samsung Galaxy Buds+

Listenin fiyat performans ürünü QCY T7

qcy t7

Sürücü: 13 mm Pil ömrü: 17,5 saat Gürültü engelleyici: Var Ağırlık: 50 gr

Listemizin en ucuz kulaklığı olan QCY T7, fiyatına göre başarılı denecek bir kulaklık. Dokunmatik kontrol ve ortam gürültüsü önleme gibi bu fiyat aralığında beklenmeyen özelliklere sahip bu kulaklığın kullanımı oldukça kolay. Listedeki kulaklıklardan Apple AirPods’a tasarım olarak en çok benzeyen QCY T7, tam bir fiyat performans ürünü. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

AirPods ile tek ortak noktası Bluetooth ile bağlanması ama olsun, çünkü ucuz: Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2

Sürücü: 7.2 mm Pil ömrü: 4 saat Gürültü engelleyici: Var Ağırlık: 40 gr

Piyasaya sürüldüğünden beri kullanıcılarının yoğun ilgisine maruz kalan Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2, boyutu ve fiyatına rağmen oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Ağırlıklı olarak hafifliği ve boyutunun küçük olması nedeniyle tercih edilen bu kulaklığın, 10 metrelik bir menzili var. Yeni nesil Bluetooth 5.0 teknolojisine sahip bu kulaklık, sorunsuz bağlantısı ve ses kalitesiyle müzik dinlemeyi sevenler için birebir. Düşük gecikmeli sabit bağlantısı, toplantılarınızı ya da telefon görüşmelerinizi yaparken, bağlı olduğu cihazdan uzaklaşmanıza da olanak sağlıyor.  Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Farklı tasarımı düşük gecikmeli oyun modu ile Haylou T15 Gaming IPX5:

Haylou T15 Gaming IPX5

Pil ömrü: Şarj kutusu ile 60 saat Gürültü engelleyici: Yok Ağırlık: 40 gr

Farklı kulaklık ve kutu tasarımıyla listenin diğer kulaklıklarından kendini sıyıran Haylou T15, marka ve model fark etmeksizin Bluetooth teknolojisine sahip tüm cihazlarla eşleşebiliyor. Müzik dinlemeyi seven kullanıcıları ses kalitesi ile cezbeden bu kulaklık, kendi fiyat bandındaki en iyi kulak içi kablosuz kulaklıklardan biri. Su ve toza karşı dayanıklılığı olan kulaklığın ne yazık ki gürültü önleyicisi bulunmuyor. Ancak kulaklıktaki silikonların kulağınıza tam oturmasıyla dışarıdan gelen ses biraz da olsa kesiliyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Sektörde adından çok bahsettirmeyen firmadan Philips TAT2205

Philips TAT2205

Sürücü: 6 mm Pil ömrü: 4 saat (şarj kutusu ile 12 saat) Gürültü engelleyici: Yok Ağırlık: 32 gr

Kot pantolonlarınızın cebine sığabilen kulaklık olarak sunulan Philips TAT2205, su sıçramalarına ve tere dayanıklı bir kulak içi kablosuz kulaklık. Yumuşak silikonları ile kulağınıza kolayca uyum sağlayabilen bu kulaklıklar, sektörde çok da duymadığımız Philips’ten geliyor. Şarj kutusu ile 12 saate kadar oynatma sağlayan kulaklığın şarj kutusunu, USB-C kullanarak 2 saatte tamamen şarj edebilirsiniz. Boyutuna uygun olarak 6 mm sürücülerle gelen Philips TAT2205, hafif tasarımıyla kullanıcılarına sade bir görüntü sunuyor.

Kulaklığın üzerinde bulunan düğmeleri ile, müziklerinizi ve ses seviyenizi, telefonunuza dokunmadan değiştirebilirsiniz. Yine telefonunuza dokunmadan, sesli asistanınızı da kulaklık üzerinden etkinleştirebilirsiniz. Kutusundan çıkardığınız anda eşleştirmeye hazır hale gelen Philips TAT2205, en son eşleştiği cihaza bağlı halde kalıyor.Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yüksek teknolojisine rağmen uygun fiyatı ile HolyHigh Bluetooth Kulaklık

holyhigh

Pil ömrü: Şarj kutusu ile 30 saat Gürültü engelleyici: Var Ağırlık: 42 gr

Qualcomm çipi ve aptX kodlamasına sahip HolyHigh Bluetooth kulaklıklar, kullanıcısına dengeli tizler ve güçlü baslar sağlıyor. 3 farklı kulaklık silikonu ile birlikte gelen kulaklık, ergonomik bir tasarıma sahip. Tere ve suya dayanıklı olan HolyHigh Bluetooh kulaklıkklar ile ister spor salonunda spor yapıyor; isterseniz ise yağmurda koşuyor olun, kulaklığınız size her iki durumda da sorun çıkartmayacak. 

Üzerinde bulunan akıllı dokunmatik kontrolleri ile çağrılarınızı yanıtlayabilir, kapatabilir, ses seviyesini ve şarkılarınızı ayarlayabilir ve ses asistanınızı etkinleştirebilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan kulaklık otomatik olarak açılıp, şarj kutusundan çıakrıldıktan sonra son eşleşen cihazla otomatik olarak eşleşiyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Pure Bass teknolojisini kullanan JBL Tune 225 TWS

JBL Tune 225 TWS

Sürücü: 12 mm Pil ömrü: 25 saat Gürültü engelleyici: Var Ağırlık: 57 gr

JBL Pure Bass teknolojisini kullanan JBL Tune 225 TWS, kullanıcılarını müziklerine ve aramalarına sorunsuz şekilde bağlıyor. Kutusundan çıkarıldığı anda cihazınızla eşleşen kulaklığı, Dual Connect ile isterseniz tek bir kulaklık olarak da kullanabilirsiniz. Yıllardır müzik endüstrisinde kullanılan ve sevilen bir marka olan JBL kalitesini kullanıcılarına da yansıtan JBL Tune 225 TWS, hem kablosuz bir deneyim sunuyor, hem de mükemmel bir ses kalitesi sunuyor. Tüm bunları da Apple AirPods’un neredeyse yarı fiyatına yapıyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Apple’ın ezeli rakibinden bir alternatif Samsung Galaxy Buds+

Samsung Galaxy Buds+

Pil ömrü: 11 saat (şarj kutusu ile 22 saat) Gürültü engelleyici: Var Ağırlık: 45 gr

Apple AirPods’un en öne çıkan alternatiflerinden biri olan Galaxy Buds+, Apple’ın en güçlü rakibi Samsung’dan geliyor. Zengin tizler ve derin baslarla AKG kalitesi sunan bu kulaklık, yüksek netlikte telefon görüşmeleri için uyumlu 3 mikrofon ve seçkin bir dinleme deneyimi sunuyor. Görüşmeleriniz sırasında sesinizi yakalyan ve arka plan seslerini engelleyen 2 dış mikrofon ile, karşınızdaki ile sağlıklı bir iletişim kurabilmenizi sağlıyor. 

Uzun saatler yeten pil ömrü ile uzun saatler kullanım sunan Galaxy Buds+, Apple AirPods’un en iyi uygun fiyatlı alternatifi ve listemizin de en pahalı kulaklığı. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.