Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Apple, Her Türlü Eşyanın Yerini Takip Etmenizi Sağlayan Yeni Cihazı AirTag’i Tanıttı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple, Her Türlü Eşyanın Yerini Takip Etmenizi Sağlayan Yeni Cihazı AirTag'i Tanıttı

Apple, Her Türlü Eşyanın Yerini Takip Etmenizi Sağlayan Yeni Cihazı AirTag'i Tanıttı

Teknoloji devi Apple, uzun süredir cihazlarınızı, çantalarınızı veya istediğiniz herhangi bir eşyayı harita üzerinden canlı olarak takip edebilmenizi sağlayacak bir cihazla gündemdeydi. “AirTag” isimli bu cihaz, küçük boyutuyla her şeye kolaylıkla takılabilecekti. İşte Apple, bugün düzenlediği etkinlikte aylardır beklediğimiz bu cihazı tanıttı.

Apple’ın “Bul” uygulaması, şirketin piyasada bulunan milyonlarca cihazında şifreli bir ağ üzerinden kullanılabiliyordu. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar, cihazlarının yerlerini kolaylıkla öğrenebiliyorlardı. Bugün tanıtılan AirTags cihazları da Bul ekosistemine eklenen yeni bir aksesuar oldu.

Hiçbir eşyayı kaybetmemenizi sağlayacak:

airtag

Fazlasıyla küçük boyutta olan AirTag, hemen hemen beklediğimiz bir tasarımla geldi. Daire şeklindeki cihaz, iç kısmında mat gri renge ve dış kısmında gümüş rengine yer veriyor. Cihaz, küçüklüğü sayesinde bir anahtarlık olarak kullanılabilir ve kaybolan anahtarlarınızın dahi yerini kolaylıkla bulmanızı sağlıyor. Kısacası bu cihazı kaybettiğinizde bulmak isteyeceğiniz her eşyaya takabiliyorsunuz.

Apple, gizliliğe önem verdiğini belirterek AirTag’lerin insanları değil, yalnızca eşyaları takip ettiğinin güvencesini verdi. Cihaz, Bul uygulamasında eşyanızın yerini gösterebildiği gibi kullanıcısına sesli uyarı imkânı da sunuyor. Böylece kayıp eşyanızı tam olarak bulamadığınızda ancak yakınında olduğunuzdan emin olduğunuzda cihazdan ses çıkmasını sağlayarak eşyanızı bulabileceksiniz.

Apple’ın küçük ve kullanışlı cihazı AirTag, 30 Nisan Cuma gününden itibaren sipariş edilebilecek. Cihaza sahip olmak isteyen kullanıcılar yalnızca bir tanesi için 29 dolar (yaklaşık 235 TL), dört tanesi içinse 99 dolar (yaklaşık 800 TL) ödeyecekler. Cihazın Türkiye fiyatı açıklandığında sizleri de bilgilendireceğiz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.