Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Apple Kafasını Duvarlara Vuruyor Olabilir: Elon Musk, Bir Zamanlar Tesla’yı Apple’a Satmaya Çalıştığını Açıkladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple Kafasını Duvarlara Vuruyor Olabilir: Elon Musk, Bir Zamanlar Tesla'yı Apple'a Satmaya Çalıştığını Açıkladı

Apple Kafasını Duvarlara Vuruyor Olabilir: Elon Musk, Bir Zamanlar Tesla'yı Apple'a Satmaya Çalıştığını Açıkladı

Tesla Motors, otomobil sektöründe dünyanın en yenilikçi şirketlerinden biri olarak biliniyor. Şirketin CEO’su Elon Musk ise hâlihazırda tanınmasına rağmen özellikle son aylarda attığı kripto para Tweet’leri nedeniyle milyonların dilinden düşmeyen biri hâline geldi. 

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, yakın zamanda yaptığı bir açıklamada Tesla’yı Apple’a satmak istediğini, ancak Apple CEO’su Tim Cook’un teklifi konuşmak için masaya bile oturmadığını söyledi.

Ünlü milyarder, Tim Cook ile hiç görüşemediğini söylüyor:

Elon Musk Tim Cook

Bir BBC muhabiri, ünlü milyardere başka bir hikayeden bahsederken Apple’ın CEO’su olmak isteyip istemediğini sormasının ardından Musk, Tesla’yı satma girişimini resmi Twitter hesabında açıkladı. 

Elon, paylaştığı Tweet’te Tim Cook ile hiçbir zaman konuşamadığını veya ona yazmadığını ifade etti. Bununla birlikte Tesla’nın Apple’a satılması hakkında Apple’ın CEO’su ile konuşmak için bir toplantı talep ettiğini söyledi. Ancak Musk, istediği toplantıyı gerçekleştiremedi. Milyarderin söylediğine göre Tesla’nın o zamanki değeri şu anki değerinin yalnızca %6’sıydı.

Hikâyeye dâhil olan iki taraf da durumu doğrulamak istemiyor. Cook, daha önce Musk ile hiç konuşmadığını söylemişti. Ancak Cook’un Musk’a “büyük bir hayranlığı ve saygısı” olduğu bilinmekte.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.