Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Apple Yamuk Yaptı: Bazı M1 İşlemcili iMac’ler Kutusundan ‘Yamuk’ Çıkıyor [Video]

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple Yamuk Yaptı: Bazı M1 İşlemcili iMac'ler Kutusundan 'Yamuk' Çıkıyor [Video]

Apple Yamuk Yaptı: Bazı M1 İşlemcili iMac'ler Kutusundan 'Yamuk' Çıkıyor [Video]

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Apple, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirmiş olduğu bir lansman ile birlikte M1 işlemcili ilk iMac modelini duyurmuştu. Yeni iMac, özellikle ince ve renkli tasarımı ile çoğunlukla olumlu yorum almayı başarsa da Türk YouTuber iPhonedo tarafından gündeme getirilen ve Apple Destek Topluluğu ile Reddit’te de dillendirilen bir sorun, cihazın tasarımıyla ilgili olumlu yorumlara gölge düşürebilir.

iPhonedo’nun dün yayınlamış olduğu videosunda dile getirdiği hataya göre M1 işlemcili iMac yamuk. Aslına bakacak olursak bu yamukluk iMac’in kendisinden değil, üzerine sabitlenmiş olduğu standdan kaynaklanıyor ve dikkatli biri değilseniz söz konusu yamukluğu hiç fark etmemeniz bile mümkün. Peki M1 işlemcili iMac, tam olarak ne kadar yamuk?

iMac

iPhonedo, iMac’in yamukluğunu göstermek için hem sağ tarafından hem de sol tarafından masa ile olan mesafesini ölçüyor. Buna göre iMac’in bir ucu masaya 8 santimetre uzaklıktayken diğer yanı 7,6 santimetre uzaklıkta bulunuyor. Aradaki bu 4 milimetrelik fark, M1 işlemcili iMac’in olması gerektiği gibi düz bir şekilde montajlanmadığı anlamına geliyor.

Apple şu ana kadar iMac’lerin ‘yamukluğu’ ile ilgili şikayetleri resmi olarak kabul etmedi ve haliyle sorunun nedenine ilişkin bir açıklamada bulunmadı. Konu henüz çok yeni gündeme getirildiğinden yaygın bir sorun mu yoksa birkaç üründe rastlanan bir üretim hatası mı olduğu bilinmiyor. Bununla birlikte Apple müşterilerinin, iMac’lerinin ‘yamuk’ olduğu fark etmeleri halinde AppleCare üzerinden değişim talebinde bulunma imkanları bulunuyor.

iPhonedo’nun M1 işlemcili iMac’in ‘yamukluğunu’ gösterdiği video

iPhonedo’nun konuyla ilgili Türkçe açıklamaları

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.