Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Assassin’s Creed Odyssey’de Oyun İçi Reklam Gösterildi

avatar

Aslı Yorulmaz

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Video oyun dünyasının önemli isimlerinden Ubisoft, garip bir mesele ile gündemde. Başta Reddit olmak üzere bazı sosyal medya platformlarında servis edilen bir görüntü, Ubisoft’un oyun içi reklam sistemini test ettiğini gözler önüne seriyor. 

Ubisoft’un planları, Assassin’s Creed Odyssey oynayan bir oyuncunun başına gelen olayla gün yüzüne çıktı. Haritayı açmak isteyen oyuncu, önce bir reklam gördü. Ardından da oyunun haritası açıldı. Gösterilen reklamsa yine Ubisoft’a aitti. Şirket, “Black Friday” indirimleri kapsamında Assassin’s Creed Mirage’e yüzde 20 indirim yaptığını gösteren bir görüntüyü, oyun içinde göstermişti.

Birkaç oyuncu daha aynı şeyi yaşadığını söylüyor

Ubisoft oyun içi reklam gösterecek

“triddell24” isimli kullanıcının Reddit’teki paylaşımına baktığımızda birkaç oyuncunun daha benzer bir durum ile karşılaştığını görüyoruz. Anlayabildiğimiz kadarıyla bu reklam, platform da ayırt etmedi. Mesela triddell24, Xbox kullanıyordu. Ama başka bir oyuncu, PlayStation 5‘te de aynı şeyi yaşadığını söylüyor.

İLGİLİ HABER

PlayStation 5 Satışları Rekor Üstüne Rekor Kırarken Xbox Satışları Gittikçe Düşüyor

Assassin’s Creed Odyssey’de reklam gösterildiği anlata ait görüntü:

*Reddit’te paylaşılan orijinal videoya buradan ulaşılabilir.

Ubisoft’un oyun içi reklam sisteminin Assassin’s Creed Odyssey’e özel mi olduğu yoksa tüm oyunlarında mı böyle bir şey yaptığı belli değil. Öte yandan; bunun kalıcı bir uygulama mı olacağı yoksa Black Friday özelinde mi devreye alındığı da bilinmiyor. Ancak oyun içi reklam sisteminin PC ve konsol sahiplerini rahatsız edeceği aşikâr…

Webtekno’yu Threads’de takip et, haberleri kaçırmaHepsiburada Efsane Kasım’da senin için seçtiğimiz kaçırılmayacak indirimler burada!

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.