Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Avatar: Frontiers of Pandora’da Yeni Karakterler ve Yeni Bir Hikaye Olacağı Açıklandı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Avatar: Frontiers of Pandora'da Yeni Karakterler ve Yeni Bir Hikaye Olacağı Açıklandı

Avatar: Frontiers of Pandora'da Yeni Karakterler ve Yeni Bir Hikaye Olacağı Açıklandı

2009 yılında James Cameron’ın Avatar filmi vizyona girdiğinde büyük ilgi görmüş ve tüm zamanların en çok hasılat yapan filmlerinden biri olmuştu. Filmin yarattığı sansasyon ve sunduğu görsel şölen herkesin aklında kalsa da senaryosu pek de filmin güçlü yanlarından değildi.

Bu yılın E3 etkinliğindeki sürprizlerden biri de Avatar’ın oyunu olan Avatar: Frontiers of Pandora olmuştu. Oyunun yapımcıları, filmin senaryo anlamındaki zayıflığı üzerine düşünmeyecek zira tamamen yeni karakterlerle yeni bir hikaye anlatacaklarını açıkladılar.

Yepyeni bir Avatar deneyimi

avatar

Konuyla ilgili olarak Disney ve Pixar Games başkan yardımcısı Luigi Priore bir açıklama yaptı. Priore yaptığı açıklamada “15 veya 20 yıl önce bir filmi oynamak başka bir şeydi. Bir oyun alır ve filmi oynardınız. Tıpkı Sega Genesis’teki Aladdin gibi klasiklerde olduğu gibi. Filmi oynadınız. O zamanlar bu popülerdi ama bugün oyuncular daha fazlasını istiyor. Favori karakterleriyle ve dünyalarla etkileşime girmek istiyorlar ama yeni hikayeler oynamak ve bu karakterlerler ve dünyalarla yeni şeyler yapmak istiyorlar.” dedi.

Uzun zaman önce unutulmuş olan bir hikayeyi yeniden canlandırmaya çalışmak yerine yapımcılar, Avatar: Frontiers of Pandora’da “harika bilim kurgu dünyasında” maceraya atılabilecek. Priore bu dünyayı harika bir oyun dünyası olarak nitelendiriyor.

Frontier ifadesi tartışma yarattı

avatar

Priore’ye göre bu oyun bir açık dünya oyunu olacak, oyunseverler filmin hikayesini filmin karakterleriyle baştan sona tekrar etmek durumunda kalmayacak. Oyuna da bu nedenle Frontiers of Pandora (Pandora’nın öncüleri) adının verildiği ifade ediliyor. 

Oyunun ismi ve vaat ettikleri tartışma konusu olmuş durumda. Pocahontas ile aşağı yukarı benzer bir senaryoya sahip olan Avatar filmi, kolonicilik üzerine kurgulanmıştı. Frontier ise Amerika’ya ilk giden kolonicilere verilen isimdi. Bakalım oyun bu yapıyı nasıl yansıtacak.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.