Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Avrupa’ya Yayılmaya Başlayan Getir, Paris ve Berlin’de de Hizmete Başladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Avrupa'ya Yayılmaya Başlayan Getir, Paris ve Berlin'de de Hizmete Başladı

Avrupa'ya Yayılmaya Başlayan Getir, Paris ve Berlin'de de Hizmete Başladı

Son dönemde üst üste ‘yatırım’ haberleriyle gündeme gelen Getir, Avrupa’daki faaliyetlerini genişletmeye devam ediyor. Daha önce İngiltere’nin başkenti Londra ve Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da hizmet vermeye başlayan Getir, şimdi de Almanya’nın başkenti Berlin ve Fransa’nın başkenti Paris‘te de kullanıcıların hizmetine sunulmuş durumda.

İlk günden bu yana yurt dışında ‘Getir’ ismi ile faaliyet göstermeyi hedeflediklerini ifade eden Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, “6 ay gibi kısa sürede 4 önemli Avrupa ülkesinde faaliyete başladık” şeklinde konuşurken açıklamalarına şu şekilde devam etti:

getir paris

“Giriş yaptığımız ülkelerde, sahip olduğumuz bilgi birikimi ve teknolojik alt yapımızla operasyonumuzu hızla büyütebilme kabiliyetine sahibiz. Çok kısa zamanda Berlinlileri ve Parislileri Getir rahatlığı ile tanıştıracağımıza ve sokakları Getir moru ile renklendireceğimize inanıyoruz.”

Getir’in diğer kurucu ortağı Nazım Salur ise sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamada, “Berlin ve Paris’e de bu iki heceli Türkçe kelimeyi sevdireceğiz. Getir şu an itibariyle Türkiye, İngiltere, Almanya, Fransa ve Hollanda’da. Çalışmaya devam!” ifadelerini kullandı.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.