Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Azerbaycan Televizyonundaki Eğlenceli Bill Gates ve Aşı Yorumu, Türkiye’de de Gündem Oldu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Azerbaycan Televizyonundaki Eğlenceli Bill Gates ve Aşı Yorumu, Türkiye'de de Gündem Oldu

Azerbaycan Televizyonundaki Eğlenceli Bill Gates ve Aşı Yorumu, Türkiye'de de Gündem Oldu

COVID-19 komplocularının en büyük hedefi haline gelen Bill Gates’in eşiyle ayrılacağı haberi, geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili Azerbaycan’da yayın yapan ARB TV’de sunucunun yaptığı bir yorum herkesi kırıp geçirdi ve viral oldu.

ARB TV Güne Doğru programında sunucu, koronavirüs aşısı ve Bill Gates’in eşi Melinda Gates’le ayrılığına ilişkin olarak “Diyorlar ki Bill Gates insanlara çip yerleştirecek ve insanları kontrol edecek. Adam avradıyla yola gidemiyor. Koyabilse avradına çip koyar” dedi. Sunucunun bu sözleri, son zamanlarda zıvanadan çıkan komplo teorilerine de nokta koymuş oldu.

Azerbaycanlı sunucunun yorumu, Twitter’da gündem oldu:

Bill ve Melinda Gates

Twitter’da birçok kullanıcı konu hakkında eğlenceli tweetler attı. Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan ve en büyük yazılım şirketine sahip olan Bill Gates’in 27 yıllık evliliğinin mizah konusu olması da elbette farklı bir konu. Geçtiğimiz günlerde eşine 1,8 milyar dolarlık hisse devri yapan Bill Gates’in boşanmanın ardından en zenginler listesinde 4. sıradan 17. sıraya düşmesi bekleniyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.