Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Bebeğinizin 1 Yaşına Kadar Keyifle Oynayabileceği Eğitici Oyuncak Tavsiyeleri

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bebeğinizin 1 Yaşına Kadar Keyifle Oynayabileceği Eğitici Oyuncak Tavsiyeleri

Bebeğinizin 1 Yaşına Kadar Keyifle Oynayabileceği Eğitici Oyuncak Tavsiyeleri

Henüz yaşını doldurmamış bebekler için ne versek oynar diye düşünmek son derece yanlış. Geneklerimizde bebeğin seçtiği eşyaya göre ileride ne olacağının tahmin edilediğini unutmamak gerekiyor. Bu nedenle 1 yaş eğitici oyuncak kategorisindeki tüm oyuncaklar, bebeğinizin ileride nasıl bir yetişkin olacağını şekillendiriyor. 1 yaş eğitici oyuncak konusunda verimli bir dönemdeyiz, çünkü yüzlerce farklı ürün var.

1 yaş eğitici oyuncak kategorisinde değerlendirilen oyuncakların her biri bebeğin duyularını ve problem çözme yeteneğini geliştirmeyi hedefler. Ancak yine de doğru seçim yapmak son derece önemli. Bebeğinizin keyifle oynayacağı bazı 1 yaş eğitici oyuncak tavsiyelerini listeledik ve bebeklerin bu dönemde oynadıkları oyuncakların ne kadar önemli olduğundan bahsettik. Listemizdeki ürünlerin fiyatları, farklı alışveriş sitelerinde yer alan farklı kampanyalara göre değişiklik gösterebilir.

1 yaş eğitici oyuncak neden önemli?

1 yaş eğitici oyuncak

1 – 12 aylık bebeklerde görme, duyma, dokunma gibi duyuların gelişmesi için oyuncaklar büyük önem taşıyor. Bu oyuncaklar, duyuların gelişimini hızlandırmakla beraber bebeğin problem çözme yeteneklerini de geliştiriyor. 1 yaş eğitici oyuncak ile oynayan bebeklerin;

Problem çözme ve öğrenme becerisi gelişir. Uzlaşmayı, çatışmaları çözmeyi ve paylaşmayı öğrenir. İnce ve kaba motor becerileri gelişir. Yaratıcılıkları ve hayal güçleri beslenir.  Bağımsız hissederler. Özgüvenleri yükselir. 

1 yaş eğitici oyuncak ile oynayan bebeklerde gelişen bu beceriler onun ileride kendine güvenen, kendi kendine yeten, özgüvenli bir yetişkin olmasını sağlayacaktır. Bebek deyip geçmemek ve henüz zihni tertemiz durumdayken doğru becerileri geliştirecek oyuncaklarla tanıştırmak son derece önemlidir.

1 yaş eğitici oyuncak tavsiyeleri:

Eğitici Oyuncak 3 in 1 Papatya Kule / 16 TL Winwintom Ahşap Selefon 1 Yaş Eğitici Oyuncak / 33 TL Fisher Price Şekil Eşleştirme Arkadaşı Kelebek / 49 TL Dede Kaplumbağa Bultak / 49 TL Fisher Price Neşeli Marakas / 67 TL Fisher Price 1 Yaş Eğitici Oyuncak Köpekçik / 169 TL Fisher Price Jimnastik Merkezi Yağmur Ormanı / 361 TL Fisher Price Eğitici Köpekçiğin Aktivite Masası / 395 TL

Aktivite masası arayanlar için Fisher Price Köpekçiğin

Fisher Price Eğitici Köpekçiğin Aktivite Masası

Fiyatı: 395 TL

Fisher Price Eğitici Köpekçiğin Aktivite Masası, 1 yaş eğitici oyuncak değil de koca bir eğitim setine benziyor. Yürümeye başlayan çocuklar için yükseltilebilen masada silindirler, düğmeler, sesler, hayvanlar, İngilizce ve Türkçe şarkılar, butonlar, renkler ve daha aklınıza gelen, bebeğinizin ilgisini çekecek her şey var. 6 – 36 ay grubu için uygun olan aktivite masası, bebeğinizin tüm duyularına aynı anda hitap ediyor. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Basit bir yatak gibi görünse de çocuğunuzun hayal gücüne katkıda bulunacajk Fisher Price Jimnastik Merkezi

Fisher Price Jimnastik Merkezi Yağmur Ormanı

Fiyatı: 361 TL

Küçük bebeğiniz henüz oturamıyor ve emekleyemiyorsa Fisher Price Jimnastik Merkezi Yağmur Ormanı tam aradığınız oyuncak. Ürün, basit bir yatak gibi görünüyor ama üzerinde bulunan halkalarda tam da bebeklerin bayılacağı hayvanların figürleri var. Yumuşak malzemeden üretilen bu figürlerin üzerindeki düğmeye bastığınız zaman o hayvana ait sesler ve müzik duyulmaya başlıyor. Yeni doğanlar için bile uygun bir oyuncak. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Müzikler eşliğinde sözcükler, sesler ve sayıları öğreten: Fisher Price Köpekçik

Fisher Price 1 Yaş Eğitici Oyuncak Köpekçik

Fiyatı: 169 TL

Fisher Price 1 Yaş Eğitici Oyuncak Köpekçik, basit bir peluş hayvan gibi görünüyor ama ondan çok daha fazlasını sunuyor. Daha fazlası ne derseniz; dokunduğunuz zaman müzik çalan butonlar, sözcükler, sesler, şarkılar ve sayılar. Oyuncak köpekçik, bebeğinize arkadaşlık edecek bir ürün. Bebeğiniz el, ayak gibi temel uzuvların nereler olduğunu eğlenceli şarkılar ile öğrenebilir. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Duyma ve ritim becelerilerini artırmak için Fisher Price Neşeli Marakas

Fisher Price Neşeli Marakas

Fiyatı: 67 TL

Çocuğunuzun müzik yeteneğinin gelişmesi için onu ileride müzik kurslarına gönderebilir, gitar ya da piyano alabilirsiniz Bebekler için tamamen güvenli, yumuşak malzemeden yapılmış olan bu marakas ile bebeğinizin duyma ve ritim becerisi gelişecek. Oyuncağı severse kendi kısa ritimlerini bile oluşturabilir. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Geometrik düşünce şeklini olumlu yönde geliştirebileceği Dede Kaplumbağa Bultak

Dede Kaplumbağa Bultak

Fiyatı: 49 TL

1 yaş eğitici oyuncak ile oynayan bebeklerin problem çözme becerisi nasıl gelişecek diyenler için yanıt Dede Kaplumbağa Bultak oyuncağı. Ürün, sevimli bir kaplumbağa ama kabuğunda bebeğinizin uygun parçaları yerleştirmesi için bazı delikler var. Görme duyusunu geliştiren bu ürün, aynı zamanda bebeğin o deliğe hangi parçanın gireceğini anlamasını sağlayarak problem çözme yeteneklerini geliştiriyor. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Problem çözme becerisini geliştirmesi için Fisher Price Şekil Eşleştirme Arkadaşı

Fisher Price Şekil Eşleştirme Arkadaşı Kelebek

Fiyatı: 49 TL

Fisher Price Şekil Eşleştirme Arkadaşı Kelebek de tıpkı Dede Kaplumbağa Bultak gibi belirli parçaları, belirli deliklere yerleştirerek bebeğinizin problem çözme becerisini geliştiriyor. Kelebek üzerinde 4 tane delik ve buna uygun 4 şekil olduğu için daha küçük bebekler bile kolayca bu oyuncakla oynayabilir. Bebeğiniz tüm şekilleri doğru yerleştirdiği zaman kelebek üzerindeki düğmelere basıp müzik çalarak küçük bir kutlama yapabilirsiniz. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Müzik kulağının gelişmeksi için hem küçük hem eğlenceli Winwintom Ahşap Selefon

Winwintom Ahşap Selefon 1 Yaş Eğitici Oyuncak

Fiyatı: 33 TL

Bebeğinizin duyma ve ritim becerisini geliştirecek diğer bir oyuncak da Winwintom Ahşap Selefon. Ürün, bebekler için özel olarak geliştirilmiş ahşap ve alüminyum yapısı sayesinde çubukların her bir basamakta farklı bir ses çıkarmasını sağlıyor. Biraz daha büyük bebekler için daha uygun olacaktır ya da oynarken bebeğinize yardım etmeniz gerekebilir. Hatta birlikte kısa besteler bile yapabilirsiniz. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Sayıları öğrenebileceği basit bir oyuncak: Papatya Kule

Eğitici Oyuncak 3 in 1 Papatya Kule

Fiyatı: 16 TL

 Oyuncak, 8 parça bardak benzeri şekilden oluşuyor. Bu şekiller iç içe geçirilerek küçük bir kule haline geliyor. Elbette, bu yalnızca üreticinin yaptığı tanım. Bebeğiniz bu parçaları eline aldığı zaman hayal bile edemeyeceğimiz figürler ortaya çıkarabilir. Üstelik çok da uygun fiyatlı. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bebeğinizin ileride daha özgüvenli ve duyuları gelişmiş bir yetişkin olmasını sağlayacak 1 yaş eğitici oyuncak tavsiyelerini listeledik ve bu oyuncakların bebeğinize olan yararlarından bahsettik. Listemizdeki ürünlerin fiyatlarının farklı alışveriş sitelerinde yer alan farklı kampanyalara göre değişiklik gösterebileceğini tekrar hatırlatalım. 

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.