Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Bethesda Yöneticisi, Starfield İçin PlayStation Oyuncularından Özür Diledi

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bethesda Yöneticisi, Starfield İçin PlayStation Oyuncularından Özür Diledi

Bethesda Yöneticisi, Starfield İçin PlayStation Oyuncularından Özür Diledi

Bethesda, son 25 yıldır piyasaya süreceği ilk orijinal RPG oyunu olacak Starfield‘ın çıkış tarihini E3 2021’e resmen duyurdu. ‘Uzayda Skyrim’ olarak nitelendirilen oyun, oyunseverlerde heyecan yaratmayı başarsa da bu heyecan, oyunun Xbox ve PC oyuncularına özel olacağının ifade edilmesiyle yerini öfkeye bıraktı.

Microsoft, Xbox Series X ve Series S ile birlikte son derece güçlü oyun konsolları piyasaya sürmüş olsa da PlayStation 5, en azından şu ana kadar yeni nesil konsol savaşlarında önde görünüyor. Bu nedenle Starfield gibi merak edilen ve başarılı olacağı düşünülen oyunun PlayStation 5 oyuncularına sunulmayacak olması, birtakım tepkileri de beraberinde getirdi.

starfield

Bethesda’nın pazarlama bölümü patronu olan Pete Hines, kısa süre önce vermiş olduğu bir röportaj ile PlayStation sahiplerinin yaşamış oldukları hayal kırıklığını  anladığını ifade ederken; oyunun ‘Xbox özel‘ olmasından dolayı özür diledi.

“Yaptığımız işlerin hayranıysanız ve yaptığınız bir oyun artık platformunuzda bulunmuyorsa mutsuz ve kızgın olmanızı anlıyorum” diyen Hines, “PlayStation 5 hayranlarının çekincelerini ‘Ben de bir PlayStation 5 oyuncusuyum’ demekten başka nasıl giderebileceğimi bilmiyorum. Üzgünüm, gerçekten söyleyebileceğim tek şey ‘özür dilerim’ çünkü bu durumun insanları kızdırdığından eminim ancak bu konuda yapabileceğim bir şey yok” dedi.

Starfield tanıtım videosu

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.