Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Binance, Birleşik Krallık’taki Faaliyetlerinin Durdurulması Haberiyle İlgili Açıklama Yayınladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Binance, Birleşik Krallık’taki Faaliyetlerinin Durdurulması Haberiyle İlgili Açıklama Yayınladı

Binance, Birleşik Krallık’taki Faaliyetlerinin Durdurulması Haberiyle İlgili Açıklama Yayınladı

Genel merkezi Malta’da bulunan dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance, bugün Birleşik Krallık’tan gelen bir haberle sarsılmıştı. İngiltere Mali Denetim Otoritesi (FCA) tarafından yapılan açıklamada, Binance’in ülkedeki faaliyetlerini durdurması talep edilmiş ve kararın derhal uygulanması istenmişti.

Haberin tüm sosyal medyada yayılmasının ardından Binance’ten konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Şirketten yapılan açıklamada kararın Binance.com üzerinde doğrudan bir etkisinin olmadığı, bunun yerine Binance Markets Limited (BML) şirketini ilgilendirdiği bilgisine yer verildi.

‘Kullanıcılarımızla olan ilişkilerimiz değişmedi’

binance

Yapılan açıklamada Binance Markets Limited (BML) ile ilgili FCA bildiriminden haberdar olduklarını belirten Binance, bahsi geçen BML şirketinin ayrı bir tüzel kişilik olduğunu ve http://Binance.com web sitesi aracılığıyla herhangi bir ürün veya hizmet sunmadığını belirtti. Açıklamada ayrıca Binance Group’un BML’yi Mayıs 2020’de satın aldığı ve FCA’nın düzenleyici izinlerini henüz kullanmadığından bahsedildi.

Bununla birlikte FCA bildiriminin Binance.com’da sağlanan hizmetler üzerinde doğrudan bir etkisinin olmadığı vurgulandı ve şirketin kullanıcılarıyla olan ilişkisinde herhangi bir değişiklik olmadığının altı çizildi.

Binance, açıklamayı şu ifadelerle noktaladı: “Düzenleyicilerle çalışırken iş birlikçi bir yaklaşım benimsiyoruz ve yükümlülüklerimizi çok ciddiye alıyoruz. Bu yeni alanda değişen politikaları, kuralları ve yasaları aktif olarak takip ediyoruz.”

Binance’in açıklamalarına bakılacak olursa alınan karar, doğrudan kripto para borsalarında alım satım yapan kullanıcıları etkilemeyecek gibi görünüyor. Bu noktada ilerleyen günlerde neler olup biteceğini hep birlikte göreceğiz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.