Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Bir Zamanlar Piyasanın Kralı Olan LG, Mağazalarında iPhone Satmaya Hazırlanıyor

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bir Zamanlar Piyasanın Kralı Olan LG, Mağazalarında iPhone Satmaya Hazırlanıyor

Bir Zamanlar Piyasanın Kralı Olan LG, Mağazalarında iPhone Satmaya Hazırlanıyor

Bir zamanlar ürettiği başarılı modellerle akıllı telefon sektöründe öncü isimlerden biri haline gelen LG, geçtiğimiz mayıs ayında akıllı telefon üretimini sonlandırma kararı aldığını açıklamıştı. Üretimi durdursa da bazı telefon modelleri için üç yıla kadar güncelleme sözü veren Güney Kore merkezli şirket, telefon üretimin gerçekleştirildiği fabrikada artık ev aleti üreteceklerini dile getirmişti.

Teknoloji devinin akıllı telefon piyasasına veda etmesinden sonra ilginç bir gelişme oldu. LG, bir zamanlar rakibi olduğu Apple marka akıllı telefonları kendi mağazasında satmaya karar verdi. İki şirket arasında yapılan bu anlaşma, şu anlık sadece Kore’de yer alan LG Best Shop’lar için geçerli olacak.

Haziran’da ortaya atılan iddialar doğru çıktı

LG apple

Aslına bakarsanız LG’nin mağazalarına Apple ürünlerine yer verecek olması beklenmedik bir durum değil. Haziran ayında ortaya atılan iddialar, zaten Apple ve LG arasında bir anlaşma olacağı yönündeydi ancak bir zamanlar akıllı telefon piyasasına yön veren şirket, rakibiyle yaptığı bu anlaşmayı itiraf etmekten çekiniyordu. 

Bu iddialardan sonra Güney Kore’de bulunan bazı yerel teknoloji şirketleri, LG mağazalarında iPhone satılacak olmasını eleştirerek bu olayın haksız rekabete yol açacağını dile getirmişti. Kararından dönmek istemeyen LG, kendi akıllı telefonlarını indirdiği mağaza raflarına iPhone model akıllı telefon yerleştirmeye karar verdi.

Apple ile mobil ticaret konusunda anlaşmaya varan LG, 1 Ağustos’tan itibaren sadece Güney Kore’de yer alan LG Best Shop mağazalarında Apple iPhone satmaya başlayacak. 

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.