Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Bitcoin, Aylar Sonra İlk Kez 30 Bin Doların Altına Düştü

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bitcoin, Aylar Sonra İlk Kez 30 Bin Doların Altına Düştü

Bitcoin, Aylar Sonra İlk Kez 30 Bin Doların Altına Düştü

Birkaç hafta öncesine kadar yatırımcılarını coşturan, kripto para piyasasının en büyük ismi olan Bitcoin, bugün çok önemli bir noktaya geldi. Uzun bir süredir 30 bin doların üzerinde seyreden kripto para birimi, aylar sonra ilk defa 30 bin doların altına indi. Böylelikle yatırımcıların korktuğu gerçekleşti ve Bitcoin, büyük bir destek noktasının altına indi.

Bitcoin, geçtiğimiz hafta kendisini 40 bin doların üzerine atarak yatırımcılarını sevindirmişti. 12 Mayıs’ta 24 saat içinde 57 bin dolardan 47 bin dolara çekilen kripto para birimi, gün bugündür dalgalı bir şekilde düşüşe devam ediyor. Bugün en fazla 33 bin dolar seviyesini gören kripto para, 30 binin altına düşerek 28.805 doları gördü.

Bitcoin, 30 bin dolar kalesini yıktı:

bitcoin

Bitcoin, şu dakikalarda 32 bin dolar seviyelerinde dolaşıyor olsa da henüz gün kapanışı gerçekleşmedi. Dolayısıyla kripto para biriminin gidişatına dair şu anlık hiç kimse yüksek doğruluğa sahip bir şey söyleyemiyor. Kripto para biriminin düşüşünün asıl nedeni olaraksa yine Çin ve madencilik sektöründeki sıkıntılara işaret ediliyor.

Kripto para madenciliğinin %75’ine ev sahipliği yapan Çin, geçtiğimiz haftalarda ülkedeki madencilik faaliyetlerini yasakladığını açıklamıştı. Dolayısıyla Bitcoin madencileri artık ya farklı bir ülkeye göç, ya da madencilikten uzaklaşmak seçenekleriyle karşı karşıya kaldı. Madencilerin verimliliği alınan kararla düşünce Bitcoin fiyatı da aynı şekilde etkilendi.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.