Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Bloomberg, Apple Watch 7’nin Sahip Olacağı Bazı Özellikler Açığa Çıkardı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bloomberg, Apple Watch 7'nin Sahip Olacağı Bazı Özellikler Açığa Çıkardı

Bloomberg, Apple Watch 7'nin Sahip Olacağı Bazı Özellikler Açığa Çıkardı

Bloomberg, ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın yaklaşmakta olduğu düşünülen yeni akıllı saatleri ile ilgili dikkat çeken bir rapor hazırladı. Rapora göre Apple, 2021 yılında devrim niteliğinde yeniliklere sahip olan “Apple Watch 7“yi duyuracak. Şirketin yeni nesil akıllı saatinin sahip olacağı özellikler ile ilgili detaylı bilgi de veren Bloomberg, Apple Watch 6 ile Apple Watch 7 arasındaki esas farkların performans ve ekrandan kaynaklanacağını ifade ediyor.

Bloomberg’de yer alan habere göre Apple Watch 7, iPhone 12 ailesinde gördüğümüz tasarım diline sahip olacak. Yani bu kez, daha keskin hatlara sahip bir ekranla karşılaşacağız. Ayrıca bu ekran, Apple Watch 6’ya kıyasla daha kalın olacakmış. Bloomberg, bu kalınlığın kullanıcılar tarafından hissedilmeyeceğini söylüyor. Bu arada, ekranın çerçevelerinin ciddi oranda küçüleceği de söylentiler arasında yer alıyor.

Apple Watch 7, performans açısından çığır açacak

Apple Watch 7

Apple Watch 7’nin çok güçlü bir işlemciyle geleceğini iddia eden Bloomberg, bu işlemcinin teknik detaylarına değinmiyor. Ancak Apple’ın yaklaşmakta olan akıllı saati, Wi-Fi gibi önemli özellik iyileştirmelerine sahip olacakmış. Ancak bir süredir iddia kapsamında yer alan kandaki şekerin ölçüm özelliğinin bu akıllı saatte bulunmayacağı, Apple’ın bu planı birkaç yıl öteye ittiği ifade ediliyor.

Bu arada, Bloomberg’e göre Apple bu yıl, Apple Watch 7’nin “Explorer” ve “Adventure” isimli versiyonlarını da duyuracak. Bu versiyonlar, daha sağlam ve spor odaklı modeller olacak karşımıza çıkacak. Ayrıca Apple’ın 2022 yılı için de yeni bir Apple Watch SE hazırladığı, Bloomberg’in hazırladığı raporda yer alıyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.