Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Call of Duty Vanguard, Warzone’da Sürpriz Bir Şekilde Kendisini Gösterdi (Video)

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Call of Duty Vanguard, Warzone'da Sürpriz Bir Şekilde Kendisini Gösterdi (Video)

Call of Duty Vanguard, Warzone'da Sürpriz Bir Şekilde Kendisini Gösterdi (Video)

Oyuncuların her gün yalnız veya arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirmesini sağlayan battle royale oyunu Call of Duty: Warzone, çıktığı günden bugüne Call of Duty serisine milyonlarca oyuncu kazandırdı. Öte yandan Cold War ve Modern Warfare oyunlarıyla da başarısını sürdüren Call of Duty, şu zamanlarda yeni oyunu Vanguard’da ne sunacağı konusuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Oyunun detayları tamamen sunulmamış olsa da kırıntı olarak da niteleyebileceğimiz birkaç şey ortaya çıkmış durumda. Bunlar, Warzone’da oyun kazanıldığında gösterilen animasyondan ve Activision’ın influencer’lara gönderdiği ufak fragmandan oluşuyor. Gelin bunlara birlikte bakalım.

Warzone’da bir anda çıkan sahne:

Normalde Warzone’da bir maçı kazandığınızda helikopter sizi -ve varsa ekibinizi- almaya gelir, tırmanırsınız ve uzaklaşırsınız. Fakat bazı oyuncuların karşılaştığı sahnede helikoptere binildiği sırada son kişinin havada kafadan vurulduğu görülüyor. Yere düşen karakter geride bırakılıyor ve kamera, 1940’tan kalma askeri Rus üniforması giyen bir keskin nişancıya çevriliyor.

Daha önce paylaşılan ve resmi olmayan bilgiler, Call of Duty Vanguard’ın İkinci Dünya Savaşı temalı olacağına işaret ediyordu. Farklı olan kısım ise savaşın 1945’te bitmeyeceği, dolayısıyla oyunun alternatif bir evrende geçeceği bilgisiydi. Ortaya çıkan gizemli karakterle bu iddiaların kuvvetlendiğini söyleyebiliriz.

Activision’ın yayımladığı kısa fragman:

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.