Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Call of Duty: Warzone’da Geçmeyi Çalışanları Öldüren Bir Kapı Ortaya Çıktı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Call of Duty: Warzone'da Geçmeyi Çalışanları Öldüren Bir Kapı Ortaya Çıktı

Call of Duty: Warzone'da Geçmeyi Çalışanları Öldüren Bir Kapı Ortaya Çıktı

Call of Duty: Warzone oyuncuları, oyun çıktığından bu yana oldukça garip hatalarla karşılaşmıştı. Reddit kullanıcısı Rxelik_ tarafından keşfedilen bir hata ise bugüne kadar bulunan hataların içerisinde en ilginci olmaya aday. 

Oyuna yeni eklenen Verdansk 84 haritasında yer alan Karst Salt Mine bölgesinde bulunan bir kapı, oyuncuların başına bela oldu. Karst River Quarry de görsel anlamda yeniden düzenlenmişti. Binaların haritası genel anlamda aynı kalsa da bazılarında değişiklikler yapılmıştı.

Kapalı kapıda hata

Madende yer alan kapılardan biri kapalı olarak tasarlandı. Rxelik_ tarafından bulunan hataya göre bu kapı adeta kendi iradesine sahip ve oyunculara zorluk çıkarıyor. Oyuncunun paylaştığı görüntülerde bu durum net şekilde gözüküyor.

Oyun esnasında arkadaşı tarafından diriltilen kullanıcı, kapıdan geçmeye çalıştığında kendisini bir kez daha yerde buldu. Durumu gülerek karşılayan Call of Duty: Warzone oyuncusu, aynı kapıdan geçmeyi bir kez de tamamen zırhlı olarak denedi. Sonuç yine aynı oldu.

Bir kapı neden ölümcül olur?

cod warzone

Kapının niye oyuncuların ölmesine neden olduğu ise bilinmiyor. Konuyla ilgili olarak ortaya atılan farklı teoriler var. Bunlardan ilki, kapının aslında yanlış yerleşltirilmiş bir ölüm engeli olduğu yönünde. Bu nedenle kapı oyuna eklenirken tehlikeli hale gelmiş olabilir.

Bir diğer Reddit kullanıcısına göre ise bu kapı aslında oyuna yeni eklenecek olan Red Door hızlı seyahat sistemine dahil olacak. Bu nedenle de kapının aslında yalnızca içeriden açılması gerekiyor. Dışarıdan açıldığında ise oyun bozuluyor ve oyuncular ölüyor.

Öte yandan CoD: Warzone oyuncuları oyundaki nesnelerin kendilerini öldürmesine çok da uzak değil. Daha önce de oyunda yer alan kamyonların ve nabız sensörlerinin de benzer sorunlar yaşattığına şahit olmuştuk. Düzeltme gelene kadar oyuncuların bu bölgede dikkatli olması gerekiyor. 

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.