Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Clubhouse’da Sesini Taklit Eden Kişi Hakkında Konuşan Şarkıcı Hadise: Hukuki İşlem Başlatacağım

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Clubhouse'da Sesini Taklit Eden Kişi Hakkında Konuşan Şarkıcı Hadise: Hukuki İşlem Başlatacağım

Clubhouse'da Sesini Taklit Eden Kişi Hakkında Konuşan Şarkıcı Hadise: Hukuki İşlem Başlatacağım

Son dönemlerin en popüler mobil uygulamalarından biri olan Clubhouse, daha çok ünlü isimlerin sosyal ağ uygulamasında gerçekleştirmiş olduğu açıklamalar ya da teknoloji devlerinin üzerinde çalıştığı benzeri uygulamalar ile gündeme geliyor ancak bu kez konu, Clubhouse’da bir kişinin ünlü şarkıcı Hadise’yi taklit etmesi oldu.

Bizzat Hadise tarafından yapılan açıklamaya göre dün akşam bir kişi, Clubhouse’da sahte bir “Hadise” hesabı açtı ve bu hesap üzerinden girmiş olduğu sohbet odalarında şarkıcı Hadise’nin sesini taklit ederek insanlarla konuştu ve hatta şarkılar söyledi.

“Konu ile ilgili hukuki işlem başlatacağım”

hadise instagram

Sahte Hadise, Clubhouse’da fazla dikkat çekmiş olacak ki konu, gerçek Hadise’nin kulağına kadar gitmiş durumda. Instagram hesabından yeni bir hikaye paylaşan Hadise, konuyu hukuka taşıyacağını ifade ederken açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Dün akşam hiçbir şekilde içinde bulunmadığım bir platform olan Clubhouse’da benim adımla açılmış bir hesap, benim sesimi taklit ederek benmiş gibi insanlarla konuşmuş, sohbet etmiş, hatta şarkı bile söylemiş. Pazartesi günü konu ile ilgili hukuki işlemleri başlatacağımızın bilinmesini istiyorum.”

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.