Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Clubhouse’un Android Sürümü, Türkiye Dahil Tüm Dünyada İndirilebilir Oldu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Clubhouse'un Android Sürümü, Türkiye Dahil Tüm Dünyada İndirilebilir Oldu

Clubhouse'un Android Sürümü, Türkiye Dahil Tüm Dünyada İndirilebilir Oldu

Çıkış yapmasıyla dünya genelinde büyük ilgi gören ancak o dönemlerde yalnızca iOS kullanıcıları tarafından deneyimlenebilen sesli iletişim uygulaması Clubhouse, tüm Android kullanıcılarının beğenisine sunuldu. İlk kez birkaç hafta önce Google Play Store’da listelenen ve bazı ülkelerde indirilebilir olan uygulama, şu an tüm ülkelerde indirilebiliyor.

Geçtiğimiz saatlerde resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapan Clubhouse yöneticileri, uygulamanın dünya genelinde indirilebildiğini açıkladılar. Ancak Google Play Store‘da yapılan yorumlara baktığımızda, uygulama indirilebilir olsa da kullanılabilir olmadığını görüyoruz. Kullanıcılar, hesap aktifleştirme işlemini yapamadıklarını söylüyorlar. Şirket, bu konuyla ilgili bir açıklama yapmadı ancak bu sorun, birkaç saat içerisinde düzelecektir.

Clubhouse Android

Kullanıcılar, Clubhouse’un Android sürümünde de iOS’takiyle aynı deneyimi yaşayacaklar. Bu bağlamda sesli sohbet odalarına girecek olan bir kullanıcı, tıpkı iOS sürümünde olduğu gibi yalnızca dinleyici olabilecek ya da el sallayarak o kanalda konuşulan konuyla ilgili kendi fikrini beyan edebilecek.

Clubhouse’un Android sürümü yayınlanmış olsa da Android ekosisteminin ciddi bir bölümü bu uygulamayı kullanamayacaklar gibi görünüyor. Zira Google Play Store listelemesindeki sistem gereksinimlerine baktığımızda, bu uygulamanın çalışabilmesi için en az Android 8 ile çalışan bir cihaza ihtiyaç olduğu ifade ediliyor.

Clubhouse’un Google Play Store listeleme sayfasına ulaşmak isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.