Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

CoD Mobile 5. Sezon Duyuruldu: Yeni Haritalar, Silahlar, Operatör ve Dahası

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

CoD Mobile 5. Sezon Duyuruldu: Yeni Haritalar, Silahlar, Operatör ve Dahası

CoD Mobile 5. Sezon Duyuruldu: Yeni Haritalar, Silahlar, Operatör ve Dahası

PUBG Mobile’ın dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri haline gelmesinin ardından Activision-Tencent ortaklığında piyasaya sürülen Call of Duty Mobile, 5. sezonu ile oyunseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Call of Duty Mobile, yeni sezonda oyunculara yeni haritalar, silahlar, etkinlikler ve çok daha fazlasını sunacak.

Call of Duty Mobile 5. sezon, ‘In Deep Water‘ (Derin Sularda) olarak adlandırıldı. Güncelleme, 29 Haziran tarihinde yayınlanacak ve yeni sezon da yine aynı gün başlamış olacak. Henüz bu konuda resmi bir açıklama bulunmasa da yeni sezonda sualtı savaşlarını konu alan özel bir mod görebiliriz.

CoD Mobile docks

Call of Duty Mobile 5. sezonda oyuncular, iki yeni silah olarak CR-56 AMAX taarruz tüfeği ve 725 çift namlulu av tüfeği ile oynamaya şansı yakalayacaklar. CR-56 AMAX, orta mesafede kusursuz bir silah olarak karşımıza çıkarken 725, özellikle yakın mesafede can sıkıcı derecede etkili bir silah.

Call of Duty Mobile 5. sezon ile birlikte oyuna Docks, Suldar Harbor ve Aniyah Incirsion haritası da eklenecek. Docks tasarımı ve boyutlarından anladığımız kadarıyla bu haritada daha çok özel oyun modları oynanacak. Docks, CoD: Modern Warfare (2019) oyuncuları tarafından oldukça iyi bilinen bir harita. Bu arada oyuna Legendary Ghost adında yeni bir operatör ekleneceğini de söyleyelim.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.