Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Crysis Remastered Trilogy’nin Eski ve Yeni Nesil Grafikler Arasındaki Devasa Farkı Gösteren Fragmanı Paylaşıldı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Crysis Remastered Trilogy'nin Eski ve Yeni Nesil Grafikler Arasındaki Devasa Farkı Gösteren Fragmanı Paylaşıldı

Crysis Remastered Trilogy'nin Eski ve Yeni Nesil Grafikler Arasındaki Devasa Farkı Gösteren Fragmanı Paylaşıldı

İlk kez 2007 yılında oyuncuların beğenisine sunulan Crysis, kısa sürede bir hayli popüler hâle gelmişti. Serinin ilk oyunu günümüze kavuşturulmak için remaster edilmiş, ancak olumlu eleştiriler toplayamamıştı. Şimdiyse Crytek, kollarını tüm seriyi remaster’lamak için sıvadı.

Crysis Remastered Trilogy ismiyle yenilenecek seriden yeni fragman geldi. Fragmanda, oyunun grafik açısından ne kadar farklı bir noktaya getirildiğini gözler önüne serildi. Cysis Remastered Trilogy, PS3’teki grafik kalitesine kıyasla PS5’te çok daha iyi bir performans sergiledi. Remaster edilen oyunda grafikler daha keskin ve 60 FPS ile çok daha akıcı bir deneyim sunuyor.

Oyunun ışıklandırmasında geliştirilmeler yapıldı

crysis remasterede trilogy

Crytek ve Saber Interactive’in geliştirme yaptığı fark edilen hususlardan birisi oyunun ışıklandırması. Nitekim, ilk çıktığında karanlık bir atmosfer sergileyen oyunda artık daha canlı bir görüntü elde etmek mümkün. Oyunun remaster edilmesi baştan yaratılması demek değil tabii, yani grafiklerde iyileştirme yapılmış olsa da orijinal Crysis üçlemesinin temel oyun deneyimi hâlâ aynı.

Crysis Remastered Trilogy, resmen piyasaya sürüldüğünde Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X platformlarında oynanabilecek. Oyunun çıkış tarihine dair herhangi bir resmî açıklama yapılmış değil.

Aradaki dev farkı gösteren fragman:

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.