Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

CS:GO’da VAC Banı ‘Yememenizi’ Sağlayacak Yeni Bir Wall Hilesi Açığı Ortaya Çıktı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

CS:GO'da VAC Banı 'Yememenizi' Sağlayacak Yeni Bir Wall Hilesi Açığı Ortaya Çıktı

CS:GO'da VAC Banı 'Yememenizi' Sağlayacak Yeni Bir Wall Hilesi Açığı Ortaya Çıktı

Counter Strike: Global Offensive oyuncuları, çok uzun süredir Valve’ın bir türlü çözüm bulamadığı hilecilerden, oyunda bir görünüp bir kaybolan buglardan bir hayli sıkılmış durumda. Valve, oyun içindeki bu problemlere henüz kesin bir sonuç getirmemişken bir CS:GO oyuncusu, yasal denilebilecek bir wall hilesine C4 bombası üzerinden ulaşabileceğini keşfetti.

Söz konusu hile, sadece Terörist takımındayken yapılabiliyor. Takım arkadaşınızın sırtında bulunan C4’ün yaydığı ışığa doğru baktığınız zaman, o yönde bulunan Counter Terrorist oyuncusunun yerini wall hilesi açıkmış gibi görebiliyorsunuz. 

C4 ışığı sayesinde rakibin yeri ortaya çıkıyor

Çeşitli oyuncuların hileyi deneyip onayladıkları videolar, CS:GO dünyasında büyük bir ses getirdi. Terörist takımını bir hayli avantajlı konuma getiren bu hack hakkında Valve hala bir açıklama yapmış değil. Yukarıdaki videodan da görebileceğiniz üzere C4 patlayıcısının üzerinde bulunan ışık sayesinde, kilit denebilecek noktalarda rakip oyuncunun olup olmadığını kontrol edebiliyor, nişangahınızı tam o noktaya ayarlayarak haksız rekabete sebebiyet veriyorsunuz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.