Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Daha Önce Pentagon’un Görüntülerini Yayınladığı UFO, Bu Kez İngiltere’de Görüldü

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yeni Mortal Kombat Filminin Nefes Kesen +18 Fragmanı, İzlenme Rekorları Kırdı

Daha Önce Pentagon'un Görüntülerini Yayınladığı UFO, Bu Kez İngiltere'de Görüldü

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan ve ABD donanması tarafından çekildiği söylenen bazı UFO görüntüleri, gündemi epey meşgul etmişti. Özellikle bu görüntülerin gerçekten de donanmada görev esnasında bazı askerler tarafından çekilmiş olduğu Pentagon tarafından doğrulandıktan sonra herkes bu görüntülerde yer alan ‘tanımlanamayan uçan objelerin’ ne olduğunu anlamaya çalıştı.

Gözler haliyle Pentagon’a çevrildi ve Pentagon da yıllar içerisinde karşılaşılan yüzlerce benzer görüntü için detaylı inceleme başlatacaklarını söyledi. Pentagon, görüntülere ilişkin olarak iki ihtimali inceledi; bir rakip ülkenin gelişmiş askeri teknolojisi ya da ‘uzaylılar’. Ancak yapılan incelemelere dair ortaya çıkan ilk bilgilere göre, Pentagon bu görüntülerde yer alan cisimlerin ne olduğunu bir nevi ‘çözemedi’. Tüm bu haberler hala gündemde bolca yer almaya devam ederken bir UFO haberi de İngiltere’den geldi.

Donanma askerinin fotoğrafladığı UFO’ya benzetildi:

UFO

Leicestershire yakınlarında görüntülenen UFO’lar, ADB donanmasından pilot Davir Fravor tarafından çekilen görüntülerde yer alan cismin şekline benzetiliyor. Ancak tabii ki görüntüler pek de net değil çünkü fotoğrafı çeken kişi Lucy Jane Castle isimli bir ‘UFO avcısı’. Fotoğraflar ise gizli bir UK UFO Sightings Facebook grubunda paylaşılmış.

Fotoğrafları çeken Castle, gördüklerini ”Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim. Hâlâ hareketsizken çabucak bir fotoğrafını çektim ve göz açıp kapayıncaya kadar kayboldu.” sözleriyle anlatıyor.

UFO

Tabii ki fotoğraflarda da gördüğünüz üzere görüntüler o kadar belirsiz ki ne olduğuna ya da olabileceğine dair yorum yapmak çok kolay değil. Ancak özellikle de ABD hükümetinin bu konuda attığı adımlardan sonra anlaşılan o ki bu türden iddiaları sık sık görmeye devam edeceğiz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.