Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Daha Windows 11 Tanıtılmadan Kısıtlanmış Versiyonu ‘Windows 11 SE’ Ortaya Çıktı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yeni Mortal Kombat Filminin Nefes Kesen +18 Fragmanı, İzlenme Rekorları Kırdı

Daha Windows 11 Tanıtılmadan Kısıtlanmış Versiyonu 'Windows 11 SE' Ortaya Çıktı

ISO dosyasının sızdırılması ile birlikte gün yüzüne çıkan Windows 11 ile ilgili gelişmeler bitmek bilmiyor. Daha Windows 11 ile ilgili tüm detaylara hakim olamamıştık ki şimdi bir de ‘Windows 11 SE‘ ortaya çıktı. Windows 10 Cloud Edition’ın halefi olarak karşımıza çıkması muhtemel Windows 11 SE, Microsoft’un kurumsal müşterileri için geliştirdiği ‘kısıtlı’ bir işletim sistemi gibi duruyor.

Her şeyden önce; aşağıda ekran görüntülerini ve detaylarını paylaştığımız Windows 11 SE’nin henüz yayın öncesi sürüm olduğunu unutmamak gerekiyor. Dolayısı ile Windows 11 SE, Microsoft tarafından resmen tanıtıldığında söz konusu özellikler farklılık gösterebilir. Peki, şu ana kadar Windows 11 SE ile ilgili neler biliyoruz?

windows 11 se

Sigma adlı bir Twitter kullanıcısının paylaştığı ekran görüntülerine ve bilgilere göre Windows 11 SE, standart Windows 11’deki pek çok ayarın ve özelliğin devre dışı bırakıldığı, yalnızca çevrimiçi bir Microsoft hesabı ile giriş yapılabildiği bir ‘yan işletim sistemi’ olacak. Ancak çevrimiçi hesap ile giriş yaptıktan sonra yeniden yerel hesaba geçiş yapabiliyorsunuz. Yine de birden çok kullanıcı işletim sisteminin bu sürümünde desteklenmiyor.

microsoft mağaza engeli

Windows 11 SE, öylesine kısıtlı bir işletim sistemi ki Microsoft Mağaza’ya erişim, varsayılan olarak engellenmiş durumda. İşletim sisteminde Win32 uygulamalar sorunsuz bir şekilde çalışıyor olsa da en azından şu an için widget’lar çalışmıyor ve görev çubuğundaki düğmelere bastığınızda herhangi bir işlev çalışmıyor. Yine de Windows 11 SE’nin tam olarak nasıl bir hizmet ve özellikler sunacağını görmek için Microsoft’un resmi duyurusunu beklememiz gerekiyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.