Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Daredevil, Sürpriz Bir Diziyle Birlikte Nihayet Ekranlara Geri Dönüyor

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Daredevil, Sürpriz Bir Diziyle Birlikte Nihayet Ekranlara Geri Dönüyor

Daredevil, Sürpriz Bir Diziyle Birlikte Nihayet Ekranlara Geri Dönüyor

2018 yılında iptal edilmesinin ardından Marvel hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Daredevil’i bir daha nerede ve ne zaman göreceğimiz büyük merak konusu olmuştu. Charlie Cox’u Dare Devil rolünde son bir kez Aralık ayında çıkacak Spider-Man: No Way Home adlı filmde görecek olmamız gittikçe kesin bir hal alırken, bazı güvenilir kaynakların açıkladığı bilgiye göre başka bir yapımda da özlediğimiz karakteri tekrar izleyebilme ihtimali bulunuyor. 

Tamamen dizi ve film odaklı bir internet sitesi olan Giant Freaking Robot, Marvel’ın yeni dizilerinden Hawkeye’da Dare Devil’i görme ihtimalimiz olduğunu açıkladı. Çekimleri tamamlanan Hawkeye, önümüzdeki dönemde Disney+’ta MCU hayranlarıyla buluşacak ve söylenenlere göre bu dizi, Dare Devil’in dönüşünü de konu alacak.

İddialara göre Hawkeye’da Echo ve Daredevil tekrar bir araya gelecek

hawkeye daredevil

Daredevil’in iptal edilmesinin ardından karakterin bir daha ne zaman MCU’ya döneceği merak konusu olmuş, ortaya birçok iddia atılmıştı. Bu iddiaların arasında en güçlü olanı Cox’u Spider-Man: No Way Home filminde görecek olmamızdı ancak bunun yanısıra ortalıkta Daredevil’in She-Hulk dizisinde ve Netflix’te yayınlanacak Defenders adlı yapımda Luge Cage ve Iron Fist ile birlikte yer alacağı söyleniyordu.

Şimdilik bu iddialardan hangisi doğru, hangisi yanlış kesin olarak bilinmiyor ancak aralarındaki en güçlü iddia, Daredevil’in Marvel evrenine dönüşünün Hawkeye dizisi ile birlikte olacağı yönünde. Giant Freaking Robot’un açıkladığı bilgilere göre Daredevil dizisinde ana karakterle romantik anlar yaşayan Echo, Hawkeye’da yer alacak ve ikili bu dizide tekrar yanyana gelecek.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.