Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

eEuro2021 Play-Off Elemeleri Başladı: İlk Maçımızda 2-1 Galibiyet Aldık

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

eEuro2021 Play-Off Elemeleri Başladı: İlk Maçımızda 2-1 Galibiyet Aldık

eEuro2021 Play-Off Elemeleri Başladı: İlk Maçımızda 2-1 Galibiyet Aldık

Bir asırdan uzun bir süredir dünyanın en popüler sporu olan futbola pandemi ağır darbe vurmuş, geçtiğimiz yıl liglerin oynanması sekteye uğramıştı. Ayrıca uluslararası futbol turnuvalarının da ertelendiğine sık sık şahit olmuştuk.

O dönemde bizler maç açlığımızı oyunlarla gidermiştik. Benzer şekilde futbol organizasyonları da boşluğu doldurmak için eSpor üzerinden ilerlemeye karar vermişti. eEuro 2021 de bu türden organizasyonlardan biri olarak öne çıktı.

İlk maçta 2-1 galibiyet

eFootball PES 2021 üzerinden oynanan eEuro 2021 Play-Off Aşaması 1. Tur maçlarında eSpor milli takımımız, ilk maçında Belçika’yı 2-1’lik skorla geride bırakmayı başardı. İkinci maçta ise rakibimiz İtalya oldu.

Temmuz ayında yapılacak olan turnuva öncesinde, 15 Mart ve 26 Nisan tarihleri arasında yapılan grup maçları sonucunda grubunu ilk sırada bitiren 10 takım turnuvadaki yerini ayırtmıştı. Play-Off mücadeleleri için grup ikincileri 5’erli 2 gruba ayrıldı.

Türkiye B grubunda yer alırken rakipleri ise Avusturya, Belçika, İtalya ve Ukrayna oldu. Bugün ve 10 Mayıs’ta yapılacak olan maçlarda oyuncular 1’e 1 karşı karşıya gelecek ve toplam skora göre de kazanan takım belli olacak. Gruplarda ilk 3 sırayı alacak takımlar, Temmuz’da yapılacak olan turnuvaya gitme hakkı kazanacak.

UEFA destekliyor

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.