Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Elon Musk, SpaceX Üssünde Yalnızca 40 Metrekarelik Bir Prefabrik Evde Kalıyor

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Elon Musk, SpaceX Üssünde Yalnızca 40 Metrekarelik Bir Prefabrik Evde Kalıyor

Elon Musk, SpaceX Üssünde Yalnızca 40 Metrekarelik Bir Prefabrik Evde Kalıyor

Dünyanın en büyük özel uzay taşımacılığı şirketi ile en popüler elektrikli otomobil markasının kurucusu ve CEO’su olduğunuzu ve evinizden çok uzakta bir yerde iş nedeniyle konaklamak zorunda kaldığınızı düşünün. Nasıl bir yerde konaklamak isterdiniz? Ultra konforlu bir süit? Ya da içinde at koşturacağınız bir daire? Belki de hiçbiri.

Forbes tarafından paylaşılan verilere göre an itibarıyla dünyanın en zengin üçüncü insanı konumunda bulunan Elon Musk, SpaceX’in yeniden kullanılabilir uzay aracı Starship’i inşa ettiği Starbase, Texas’daki üssünde yalnızca 40 metrekarelik prefabrik bir evde kalıyor. 50 bin dolarlık fiyatıyla bazı Tesla modellerinden bile ucuz olan bu prefabrik ev, dünyanın en zengin insanlarının da konu ‘iş’ olduğunda lüksten kaçınabileceğini gösteriyor.

elon musk prefabrik ev

Aslına bakacak olursak her konuda paylaşım yapan Elon Musk, şu ana kadar Texas’taki prefabrik evi ile ilgili bir paylaşımda bulunmadı. Ancak söz konusu prefabrik evlerin üreticisi olan Boxabl’ın Kasım 2020’de yayınlamış olduğu video, gerekse SpaceX’in Teksas’taki üssünde çekilen görüntüler, konuyla ilgili söylentileri doğruluyor.

Boxabl, Kasım 2020’de YouTube üzerinden yayınlamış olduğu videoda yeni nesil prefabrik evlerinin tanıtımını yapıyorlardı. beton ve çelikten inşa edilen bu prefabrik evler, kolay kurulabilir yapılarına göre oldukça sağlamlar. Videonun sonunda sunucu, söz konusu evin özel bir müşteri için üretildiğini ifade ediyordu ki kapıda bulunan Falcon 9 posteri, bu müşterinin kim olduğu hakkında çok açık bir ipucu sağlıyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.