Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Elon Musk Yine Rahat Durmuyor: Bir Tweetle ‘Bebek Doge’nin Fiyatını Uçurdu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Elon Musk Yine Rahat Durmuyor: Bir Tweetle 'Bebek Doge'nin Fiyatını Uçurdu

Elon Musk Yine Rahat Durmuyor: Bir Tweetle 'Bebek Doge'nin Fiyatını Uçurdu

Ünlü girişimci Elon Musk’ın attığı tweetler zaman zaman kripto para piyasalarında büyük hareketlenmelere yol açabiliyor. Son olarak da “Bebek Doge” ile ilgili bir gönderi paylaşan Musk, bu kripto paranın değerinde ciddi oynamalara neden oldu.

Tesla CEO’su sabah saatlerinde Dogecoin ile ilgili olarak birkaç twitter gönderisi paylaştı. Bu gönderilerden biri nedeniyle Baby Doge Coin (BABYDOGE) adlı kripto paranın değeri bir günde yüzde 100 arttı.

Bebek şarkısıyla tweet attı

babydoge

Özellikle bebeklerin ve küçük çocukların favorisi olan Baby Shark adlı şarkının sözlerini değiştirerek tweet atan Elon Musk, “Baby Doge, doo, doo, doo, doo, doo, Baby Doge, doo, doo, doo, doo, doo, Baby Doge, doo, doo, doo, doo, doo, Baby Doge” ifadelerini kullandı.

Bu sözlerin ardından BABYDOGE adıyla işlem gören token adeta roket gibi yükselmeye başladı. Baby Doge Coin’in fiyat artışı %100’ü gördü. BSC ağında işlem gören kripto paranın fiyatı $0,000000002026 doları buldu.

Coingecko’daki bilgilere göre BABYDOGE’un maksimum arzı 420.000.000.000.000.000 ancak bu kripto parayı almak pek de kolay değil, işlem gördüğü borsalar oldukça kısıtlı. 

Elon Musk 3 defa altcoinden bahsetti

new baby coin

Elon Musk’ın gönderilerinde bahsettiği tek kripto para Baby Doge Coin değildi. Musk ayrıca favori kripto para birimi olan Dogecoin hakkında bir gönderi de paylaştı. Bu gönderide Dogecoin kodu hakkında bir şaka yer alıyordu. Bu gönderi de doge fiyatını yükseltti. 

Musk daha önce Tesla’nın süper bilgisayarının DOGE madenciliği için kullanılamayacağını söylemişti. Bu durum toplulukta bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Öte yandan bazı yorumcular, Musk’ın “Dojo 4 Doge” (Doge için Dojo) tweetini nasıl açıklayacağının da merak konusu olduğunu belirtiyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.