Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Elon Musk’a Bugüne Kadarki En İlginç Doğum Günü Hediyesi: Uzaya Dogecoin Gönderildi [Video]

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Elon Musk'a Bugüne Kadarki En İlginç Doğum Günü Hediyesi: Uzaya Dogecoin Gönderildi [Video]

Elon Musk'a Bugüne Kadarki En İlginç Doğum Günü Hediyesi: Uzaya Dogecoin Gönderildi [Video]

YouTube’daki kariyerine kısa bir süre önce başlayan Reid Williamson isimli bir adam, Elon Musk’ın 50. yaş günü nedeniyle ilginç bir video çekti. Çektiği bu videoda Elon Musk’ın fazlasıyla önemsediği Dogecoin’i uzaya göndermeye çalışan adam, Musk’a olan hayranlığını bu şekilde göstermiş oldu. 

Dogecoin, bilindiği üzere fiziksel olarak sahip olunabilen bir para birimi değil. Hal böyle olunca da internette sıklıkla satılan jeton benzeri Dogecoin tasarımlarından alan YouTuber, bu jetonu bir kutuya yerleştirdi. Kutunun içerisine de bir GPS sistemi ekleyen Reid Williamson, uzaya gönderdiği Dogecoin’i takip etti.

İşte uzaya gönderilen Dogecoin

Dogecoin

YouTuber Williamson, hazırladığı projede büyük bir helyum balonu kullandı. Bu balon, yaklaşık 50 kilometre yol aldıktan sonra bir tarlaya düştü. YouTuber ve arkadaşları, GPS verilerine göre belirtilmiş konuma gittiklerinde ise uzaya gönderilen kutuyu bulmayı başardılar

Bu arada, Reid Williamson’un uzaya gönderdiği Dogecoin tasarımının elektronik olup olmadığı belli değil. Bazı şirketler, bu tür ürünleri elektronik hale getirerek cüzdan adresi ekliyorlar ve bir kullanıcı, fiziksel bir jeton aracılığıyla tıpkı kredi kartları gibi harcama yapabiliyor. YouTuber, bu konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

İşte Dogecoin jetonunun uzaya gönderildiği anlar

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.