Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Epic Games, Fortnite’a Eklenecek Ferrari’nin Modelini Açıkladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Epic Games, Fortnite'a Eklenecek Ferrari'nin Modelini Açıkladı

Epic Games, Fortnite'a Eklenecek Ferrari'nin Modelini Açıkladı

Markalarla ve ünlülerle yaptığı iş birlikleriyle bilinen Fortnite, bu defa İtalyan otomobil devi Ferrari ile güçlerini birleştiriyor. Şirketler, Ferrari’nin efsanevi spor araçlarından birinin Fortnite’ta yer alacağını duyurdu.

Yaklaşık bir yıl önce eklenen otomobiller Fortnite’ın bel kemiğini oluşturan unsurlardan birisi ve şimdiye kadar oyunda farklı araç türleri yalnızca temsili olarak bulunmaktaydı; sedan, pikap ve spor otomobil gibi. Ancak Epic Games’in Ferrari ile yaptığı iş birliği, otomobil açısından oyunun sahip olduğu ‘gri’liği ortadan kaldıracak zira hibrit Ferrari, popüler hayatta kalma oyununu ateş kırmızısı rengiyle süsleyecek.

Hibrit spor otomobil Ferrari 296 GTB oyuna eklenecek

ferrari 296 gtb

Epic Games, Ferrari’nin sürüş bakımından oyundaki diğer araçlar gibi olacağını ancak sesinin gerçek araçtaki gibi olacağını söylüyor. Lisanslı bir otomobile kapılarını açan ilk hayatta kalma oyunu Fortnite değil tabii ki, Tesla araçlarının PUBG: Mobile’a ekleneceği geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu.

Duyuruya yönelik yayınlanan videoda Cybertruck modeli ön planda olsa da oyunda Tesla Model Y ve Tesla Semi araçları da yer alacak. Model Y ile oyuncular işaretlenen noktalara gidebilecekken Semi modelleri de otonom bir şekilde çatışma için mühimmat taşıyacak.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.