Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Erotizm Odaklı Oyun Subverse, 4 Günde Steam’in En Popülerleri Arasına Girdi

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Erotizm Odaklı Oyun Subserve, 4 Günde Steam'in En Popülerleri Arasına Girdi

Erotizm Odaklı Oyun Subverse, 4 Günde Steam'in En Popülerleri Arasına Girdi

Bundan yıllar önce sizlerle paylaştığımız bir içeriğimizde, “Subverse” olarak isimlendirilen bir oyundan bahsetmiştik. Müstehcen ve abartılmış hentai içeriklerin kol gezdiği bu oyun, bağımsız bir geliştirici tarafından geliştirilmiş ve Kickstarter isimli bir fon toplama platformu aracılığıyla finanse edilmişti. Bu oyun ilk duyulduğunda 1 milyon dolar, geliştirilme sürecinde ise 2,3 milyon dolar fon toplamıştı. Geçtiğimiz günlerde nihayet Steam’deki yerini alan oyun, şu sıralar Steam’in en çok satanları arasında yer alıyor.

Subverse, uzay ortamında geçen, bazı görevler yapmanız gereken ve bu görevler sonucunda puan toplayarak çeşitli seks sahnelerini aktif edebileceğiniz bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Henüz erken erişimde olan oyunun geliştiricisi Studio FOW’a göre Subverse, kararlı sürüm haline geldiğinde çok daha fazla cinsel içerik sunacak.

25 bin 318 oyuncu, Subverse’ü eş zamanlı olarak oynadı

Subverse

Subverse henüz erken erişim aşamasında olduğundan kısa sürede tamamlanıyor. Ancak bu durum, oyuncuları pek de etkilememiş gibi görünüyor. Çünkü Steam verilerine göre Subverse, yayınladığı gün olan 26 Mart’tan bu ana kadar 25 bin 318 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı. Bu anlık oyuncu sayısı, Subverse’ün The Witcher 3 kadar popüler olmayı başardığı anlamına geliyor.

Subverse’ün kararlı sürüme ne zaman geçeceği bilinmiyor. Ancak oyunun kısacık halini deneyimleyen oyunseverler, şimdiden “Çok Olumlu” yorumlarını paylaşmaya başladılar. Genel olarak yorumlara baktığımızda, olumsuz hiçbir şeyin olmadığını görüyoruz. 

Bu arada, Subverse’ün her oyuncu tarafından görüntülenemediğini de belirtmek gerek. Bunun nedeni ise oyunun yetişkin içerikli ögeler içeriyor olması. Bu bağlamda, oyuna erişebilmek için Steam’deki kullanıcı ayarlarınızdan yetişkin içeriklere erişimi açmanız gerekiyor. Son olarak; Subverse’ün 60 TL karşılığında satın alınabileceğini de belirtelim.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.