Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Faaliyetlerini Durdurma Kararı Aldığını Açıklayan VeBitcoin’in Hesaplarına Bloke Kondu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Faaliyetlerini Durdurma Kararı Aldığını Açıklayan VeBitcoin'in Hesaplarına Bloke Kondu

Faaliyetlerini Durdurma Kararı Aldığını Açıklayan VeBitcoin'in Hesaplarına Bloke Kondu

Yerli kripto borsalarından biri olan VeBitcoin, bugün akşam saatlerinde web sitesi üzerinden yapılan bir açıklama ile şirketin finansal olarak zor durumda olduğunu ve faaliyetlerini durdurma kararı aldıklarını belirtmişti. Sosyal medyada da gündem olan açıklama sonrası herkes durumun yaratacağı olası mağduriyet senaryolarına yoğunlaştı.

VeBitcoin, yapılan ilk açıklamada kullanıcılarını bilgilendirmeye devam edeceğini ifade etmişti. Şu an için VeBitcoin kullanıcıları durumdan nasıl etkileneceklerini dahi kestiremez durumdalar çünkü şirketten buna yönelik olarak net bir açıklama gelmedi. Bunun yanında, son birkaç gündür kullanıcıların VeBitcoin üzerinden para çekme noktasında sorunlar yaşadığı biliniyordu.

Şirketin Türkiye’deki banka hesaplarına bloke kondu:

kripto para

Henüz Thodex olayı gündemdeyken ikinci bir benzer olayın meydana gelmesi sonrası Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı (MASAK) olaya müdahil oldu. Gelen ilk bilgilere göre şirketin Türkiye’de bulunan tüm finansal kuruluşlardaki hesaplarına bloke kondu. Ayrıca yine MASAK’tan gelen bilgilere göre şirket ve yöneticileri hakkında da inceleme başlatldı.

MASAK, kripto paralar ile ilgili bir diğer kritik gündem maddesi olan Thodex olayı ile ilgili de inceleme başlatmış ve şirketin hesaplarına bloke konmuştu. Ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamasına göre şirketin Türkiye bankalarındaki 31 milyon lirasına da el konmuştu. Şu an için merak konusu ise VeBitcoin’de sürecin nasıl devame edeceği. Gelişmeler yaşandıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.