Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Facebook, Instagram ve WhatsApp Yine Çöktü: İşte Sosyal Medyadan Gelen Tepkiler

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yeni Mortal Kombat Filminin Nefes Kesen +18 Fragmanı, İzlenme Rekorları Kırdı

Facebook, Instagram ve WhatsApp Yine Çöktü: İşte Sosyal Medyadan Gelen Tepkiler

Birçok kullanıcının vazgeçilmezi haline gelmiş olan sosyal medya uygulamalarından Facebook, WhatsApp ve Instagram’a erişim sağlanamıyor. Erişim sağlayabilen kullanıcılar ise yavaşlık sebebiyle uygulamalarda gezemiyor.

Sorun yoğun olarak Avrupa ülkelerinde görülüyor olsa da Türkiye’de de kayda değer bir yavaşlık söz konusu. Facebook’un iş yerlerine kolaylık sağlayan business paneli de bu durumdan oldukça fazla etkilenmiş durumda.

Sorun şu an çözülmüş durumda:

whatsapp

Facebook bünyesinde yaşanan söz konusu sorun, Türkiye’de saat 12 gibi başladı ve ilerleyen dakikalarda pek çok kullanıcıda kendisini gösterdi. Platformlara ulaşamayan kullanıcıların Instagram tarafında aldığı hatalara bakınca sorunun sunucu kaynaklı olduğu anlaşılabiliyor olsa da sosyal medya devlerinden henüz bir açıklama gelmiş değil.

Yaşanan erişim engeli ve yavaşlık şu an aşılmış durumda. Söylediğimiz gibi sosyal medya devlerinden henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da konu hakkında bilgi paylaşıldığında sizlere aktaracağız.

Çökmeyen sosyal mecrada gündem bu üçlü oldu:

Facebook, WhatsApp ve Instagram yine bir çöküş macerasına yelken açmışken ‘çökmeyen‘ sosyal mecralarda gündem bu üçlü haline geldi. Sosyal medya kullanıcıları, yaşanan sorunlara karşı tepkilerini dile getirdi. Bizler de bu tepkilerden bazılarını derledik:

facebook

whatsapp

instagram

facebook

whatsapp çöktü

 

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.