Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Facebook’ta İlginç Hata: iOS ve Android’de Karanlık Mod Ortadan Kayboldu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Facebook'ta İlginç Hata: iOS ve Android'de Karanlık Mod Ortadan Kayboldu

Facebook'ta İlginç Hata: iOS ve Android'de Karanlık Mod Ortadan Kayboldu

Karanlık mod, son birkaç yılda uygulamaların olmazsa olmaz özelliklerinden biri haline gelmiş durumda. Özellik öylesine popüler hale geldi ki Facebook, Twitter gibi devler dahi bu akıma karşı koyamayarak uygulamaları için karanlık mod özelliği yayınladılar.

Dünyanın farklı bölgelerinden kullanıcıların Twitter’daki paylaşımlarına göre Facebook’un son uygulama güncellemesinden sonra hem iOS hem de Android sürümünde karanlık mod ortadan kayboldu. Facebook henüz konuyla ilgili bir açıklamada bulunmadığından bunun bir hata sonucu mu yoksa kasıtlı olarak mı gerçekleştiği bilinmiyor.

Facebook karanlık mod

Kendi gerçekleştirmiş olduğumuz kontrollerde karanlık modun güncellemeden sonra dahi var olmaya devam ettiğini gördük. Dolayısı ile söz konusu durumdan tüm kullanıcıların etkilenmediğini ve olayın doğrudan uygulama güncellemesiyle bağlantılı olmadığını ifade edebiliriz

Şu an için sorun, resmi bir ağızdan onaylanmadığından ve kasıtlı olarak gerçekleştirilip gerçekleştirilmediği bilinmediğinden bir çözüme de sahip değil. iOS ya da Android fark etmeksizin uygulamayı aydınlık temada kullanıyorsanız Ayarlar>Karanlık Mod adımlarını uygulayarak karanlık modun var olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Karanlık Mod seçeneğini göremiyorsanız muhtemelen söz konusu sorundan etkileniyorsunuzdur.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.