Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Fallout 76’nın 2022’de Pittsburgh’u da İçereceğini Gösteren Fragman Yayınlandı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Fallout 76'nın 2022'de Pittsburgh'u da İçereceğini Gösteren Fragman Yayınlandı

Fallout 76'nın 2022'de Pittsburgh'u da İçereceğini Gösteren Fragman Yayınlandı

Fallout 76‘yı başından beri takip edenler, oyun dışı nedenlerden dolayı oyuna sabretmeyi zaten öğrenmişti. İlk çıktığı dönemde eleştirilere kulak veren yapımcılar, oyunu geçen sürede oldukça iyi hale getirmeyi başarmıştı.

Bethesda, E3 Direct‘te Xbox ile birlikte gerçekleştirdikleri etkinlikte Fallout 76’da artık Fallout 3’te gördüğümüz yerlere geri döneceğimizi açıkladı. Bunun içinse 2022’ye kadar sabretmemiz ve “Expeditions” paketini beklememiz gerekecek. 

“The Pitt”e dönüyoruz

the pitt

Fallout 3 oyununda, bir zamanlar Pittsburg olarak bilinen şehirden geri kalanlardan kurulan The Pitt’i görmüştük. Yeni mod sayesinde oyuncular da Appalachia’yı geride bırakıp yeni yerlere yolculuklar gerçekleştirebilecekler.

Yağmacıların kontrolünde olan şehri ziyaret edebilecek olan oyuncular, bir Fallout oyununda karşılaşabileceğimiz olağan sorunlardan kaçınmaya ve hayatta kalmaya çalışacak. Yayınlanan fragmanda şehri eski oyunculara hatırlatan Bethesda, yeni oyunculara da tanıtmış oluyor.

Şimdilik yeni modun 2022’de geleceğinin dışında çok fazla bir bilgimiz bulunmuyor. Yayınlanan fragman da oldukça kısa. Yine de The Pitt’ten ne beklememiz gerektiğine dair bir ipucu veriyor. Serinin daha önceki oyunlarından Fallout dünyasına aşina olanlar, bol mücadeleli bir göreve gideceğimizi çoktan fark etmiştir. 

Nükleer savaş sonrasında dünyanın geride kalanında hayata tutunmaya çalışan insan topluluklarının hikayesini anlatan Fallout, zaman içerisinde oluşturduğu evrenle büyük bir hayran kitlesi kazanmayı da başarmıştı. Yeni paket de bu dünyayı daha derinlemesine keşfetmeyi sağlayacaktır.

E3 Direct’te yayınlanan fragmanı aşağıda yer alan bağlantıdan izleyebilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.