Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Felaketin Kıyısından Döndük: Uyarılara Rağmen Denize Açılan Bir Tekne, Yangın Söndürme Uçağını Adeta ‘Sıyırdı’ [Video]

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Felaketin Kıyısından Döndük: Uyarılara Rağmen Denize Açılan Bir Tekne, Yangın Söndürme Uçağını Adeta 'Sıyırdı' [Video]

Felaketin Kıyısından Döndük: Uyarılara Rağmen Denize Açılan Bir Tekne, Yangın Söndürme Uçağını Adeta 'Sıyırdı' [Video]

Türkiye, özellikle de son günlerde herkesi kahreden haberlerle sarsılıyor. Bu haberler, tahmin edebileceğiniz gibi orman yangınlarıyla ilgili. İnsanlar, canlarını dişlerine takmış durumda söndürme çalışmalarına yardım ederken, bazıları ise bu olayı önemsememe konusunda herkesi şaşırtan tavırlar gösterebiliyorlar. 

Sosyal medyada paylaşılan yeni bir video, vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Marmaris’te çekildiği iddia edilen bu videoda bir grup vatandaş, yatlarıyla denize açılmış, yangın söndürme çalışmalarını izliyordu. Buraya kadar her şey normal gibi görünse de durum pek de öyle değil. Zira özel teknelerin şu anda en son bulunması gereken yer Marmaris açıkları olabilir.

Marmaris’te yakalanan o görüntü

Yukarıda paylaştığımız video, vatandaşların aslında ne kadar büyük bir yanlış içerisinde olduğunu gözler önüne sermemize yetiyor. Zira özel tekne kendi halinde beklerken, teknedekilerin hiç beklemedikleri bir şey oluyor ve yangın söndürme çalışmalarına yardım etmekte olan bir uçak, teknenin birkaç metre ötesinden geçiyor. İşin kötü yanı, video çeken grubun içinde bulundukları yanlışı fark etmeyip uçağa hakaret ediyor olmaları.

Yukarıdaki videoda izlediğiniz ve felaketin kıyısından dönülen olayların olmaması için Marmarisli yetkililer, teknelerin denize açılmaması için uyarılarda bulunmuşlardı. Ancak yaşananlar, vatandaşların ne yazık ki bu uyarıları yeterince önemsemediklerini gözler önüne seriyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.