Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Filipinler’de Web Geliştiricisi Bir Baba, Bebeğine ‘HTML’ İsmini Verdi

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Filipinler'de Web Geliştiricisi Bir Baba, Bebeğine 'HTML' İsmini Verdi

Filipinler'de Web Geliştiricisi Bir Baba, Bebeğine 'HTML' İsmini Verdi

‘Çocuklarımıza çok garip isimler koyalım’, ilginç örnekleri giderek artan bir akıma dönüşmüş olabilir mi? Çünkü günümüzde artık bu konuda yapılan çok sayıda sıradışı tercih olduğunu görüyoruz. Örneğin Elon Musk, bebeğine X Æ A-12 ismini vererek hepimizi şaşırtmıştı. İsveç’te bir aile çocuklarının adını Metallica koymak istemiş; Yeni Zelandalı bir başka aile ise bebeklerine isim olarak 4Real‘ı seçmişti. Neyse ki son iki örnek yetkilerin engeline takıldığı için gerçek olmamıştı.

Şimdi de ailelerinin zihninde Metallica ve 4Real olan iki bebek kadar şanslı olmayan bir başka bebekten haber geldi. Filipinler’de bir aile, yeni doğan bebeklerine HTML ismini verdi. Üstelik kısaltma olarak da değil; minik bebeğin tam adı Hyper Text Markup Language R. Pascual.

Babası web geliştiriciymiş:

html

Bu ilginç isim seçimi, bebeğin halası tarafından Facebook’ta paylaşıldı. Paylaşım kısa sürede viral oldu ve gönderiye binlerce yorum geldi. 10 Haziran’da sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen HTML’in bu isme sahip olmasının sebebi ise babasının bir web geliştirici olması.

Üstelik ailedeki en ilginç isim muhtemelen HTML’in ismi değil. Bu paylaşımı yapan halanın ismi Sincerely Yours 98. Sincerely Yours 98’in kardeşlerinin isimleri ise Macaroni 85 ve Spaghetti 88. Başlangıçta HTML ismi garip geldiyse, şimdi bir de HTML’nin kuzenlerinin isimlerine bakalım; Cheese Pimiento, Parmesan Cheese, Design ve Research. İnanması güç bu isim seçimlerine tekrar bakınca, aralarında en şanslısı HTML olabilir. Ne diyelim, mutlu bir ömrün olsun HTML.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.