Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Google, Ücretsiz Olarak Deneyebileceğiniz ‘Workspace’ Hizmetini Herkes İçin Kullanıma Sundu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Google, Ücretsiz Olarak Deneyebileceğiniz 'Workspace' Hizmetini Herkes İçin Kullanıma Sundu

Google, Ücretsiz Olarak Deneyebileceğiniz 'Workspace' Hizmetini Herkes İçin Kullanıma Sundu

ABD merkezli teknoloji devi Google, bir süre önce “Workspace” olarak isimlendirdiği profesyonel hizmetini duyurmuştu. Google G-Suit’in yerine gelen bu hizmet, özellikle de kurumsal müşterilerin işlerini kolaylaştırıyor, dosya oluşturmadan görüntülü görüşme yapma imkanına kadar Google’ın en popüler hizmetlerini bir araya getiriyordu. Şirket bugün, Google Workspace’in tüm kullanıcılar için ücretsiz olarak kullanıma sunulduğunu açıkladı. Elbette ücretsiz kullanım, kısıtlı bir süreliğine mümkün olacak.

Google’ın kısa bir süreliğine ücretsiz olarak deneyimleme imkanı sunduğu Workspace; Gmail, Dokümanlar, Keep, Meet, E-Tablolar, Apps Script, Chat, Slaytlar, Takvim, Formlar, Jamboard, Drive ve Sites isimli hizmetlerin hepsini birden kapsıyor. Ayrıca Google Workspace yöneticileri için özel bir konsol, verilerin gizlenmesi için bir veri tabanı ve kuruluş kapsamında kullanılan tüm cihazların denetlenmesini sağlayan bir hizmet de içeriyor. İşte tüm bunlar, an itibarıyla ücretsiz olarak denenebiliyor.

Google Workspace fiyatları ne kadar?

Google Workspace

Google, Workspace hizmetinden faydalanmak isteyen müşterilerine farklı abonelikler sunuyor. Bunlar; Business Starter, Business Standard, Business Plus ve Enterprise olarak isimlendiriliyor. Bu paketlerde farklı avantajlar sunan Google, Business Starter için 29 TL, Business Standard için 58 TL ve Business Plus için de 108 TL istiyor. Enterprise paketi için bir fiyat açıklamayan şirket, açıklanan fiyatların aylık ve kullanıcı başına ödenmesi gereken tutar olduğunu belirtiyor.

Google Workspace

Google Workspace ücretsiz olarak nasıl kullanılır?

Googe, Workspace hizmetini satın almak isteyen müşterileri için 14 günlük deneme sürümü oluşturdu. Müşterinin ihtiyaçlarına göre oluşturulan deneme sürümleri, hizmetin beğenilmesi durumunda abonelik paketi haline getirilebiliyor. Ayrıca Google, bilgi almak isteyen müşterilerin doğrudan Google ile iletişime geçmesini de sağlıyor. Eğer sizler de Google Workspace ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak ve ücretsiz deneme sürümünü kullanmaya başlamak isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.