Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Google, Yüz Yüze Eğitimin İlk Günü İçin Özel Bir Doodle Yayınladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Google, Yüz Yüze Eğitimin İlk Günü İçin Özel Bir Doodle Yayınladı

Google, Yüz Yüze Eğitimin İlk Günü İçin Özel Bir Doodle Yayınladı

Dünyanın en popüler arama motoru Google, özel günler için “Doodle” ismini verdiği biz hizmet veriyor. Doodle’lar, o günün anlam ve öneminin belirtildiği kimi zaman bir fotoğraf, kimi zamansa bir animasyonun Google logosunun yerini aldığı bölüme veriliyor. İşte neredeyse 1,5 yıldır kapalı olan okulların yeniden açılışı, Google için bir Doodle nedeni haline geldi.

Koronavirüs pandemisi gölgesinde bugün açılan okullar için bir Doodle paylaştı. Üzerinde derslerle ilgili çizimlere yer veren şirket, Doodle’ın ortasına Google logosunu da ekledi. Peki bu Doodle’a tıkladığınızda nelerle karşılaşıyorsunuz?

İşte Google’ın okulların açılışı için oluşturduğu Doodle

Doodle

Google’ın “Okulun İlk Günü 2021” isimli Doodle’ına tıkladığınızda, şaşırtıcı bir sonuç ile karşılaşmıyorsunuz. “Okulun İlk Günü” ibaresine ilişkin yapılan paylaşımlara gösteren arama motoru, haberlere ve videolara doğrudan ulaşmanızı sağlıyor. Ayrıca bugünle ilgili merak edilen hususlara da bu Doodle aracılığıyla kolaylıkla ulaşılabiliyor.

Bu yıl koronavirüs pandemisinin gölgesinde başlayan okullar hem veliler hem de öğrenciler için büyük bilinmezlerle dolu. Milli Eğitim Bakanlığı, okulları açık tutabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapmakta kararlı olduğunu söylerken, bazı okullarda ise tedbirlerin alınmamış olduğu bilgisi geliyor. Bakalım 1,5 yıl sonra okullarına kavuşan öğrenciler, yakın bir gelecekte uzaktan öğretime mi geçecekler yoksa süreç, sorunsuz bir şekilde mi ilerleyecek.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.