Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Gözümüzü Yollarda Bırakan Age of Empires 4’ün Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Gözümüzü Yollarda Bırakan Age of Empires 4’ün Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

Gözümüzü Yollarda Bırakan Age of Empires 4’ün Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

Video oyun tarihinin en sevilen serilerinden olan Age of Empires’ın yeni oyununun çıkış tarihi belli oldu. 4 yıl önce ilk kez duyurulan Age of Empires 4, Steam’deki yerini alarak fiyatını ve oyuncularla buluşacağı günü duyurmuş oldu.

Günümüz piyasasına göre orta karar bir fiyatla Steam’de ön siparişe sunulan Age of Empires 4, ekim ayında erişime açılacak. Bir de ‘Deluxe’ versiyona sahip olan oyun, tarihi betimlemeleriyle adeta bir savaş şöleni yaşatacak. 

Age of Empires 4’ün çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu

İlk kez 2017 yılında bir videoyla duyurulan Age of Empires 4, yan oyunlar ve ek seriler sayılmazsa ana serinin 16 yıllık sessizliğini bozdu. Aylardır hakkında yeni duyumlar alarak gittikçe daha da heves beslediğimiz oyun, bugün Steam’deki yerini aldı. Önceki oyunların yapısına sadık kalarak birçok yeniliği beraberinde getiren, oynanabilir belgesel tadı verecek Age of Empires 4’ün fiyatı, 299 TL olarak belirlendi. Ekstra birçok içerik sunacak sunacak Age of Empires 4 Deluxe’ın fiyatı ise 399 TL olarak platformdaki yerini aldı.

Yeni oyunda İngilizlerden Çinlilere ve Delhi Sultanlığı’na kadar 8 farklı medeniyet yer alacak. Oynanış, belgesel benzeri anlatımlarla desteklenecek. Birçok farklı oyun moduna sahip Age of Empires 4, 28 Ekim tarihinde PC ve Xbox Game Pass platformları için çıkış yapacak.

Age of Empires 4’ün Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.