Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

GTÜ E-Ticaret Zirvesi İçin Geri Sayım Başladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

GTÜ E-Ticaret Zirvesi İçin Geri Sayım Başladı

GTÜ E-Ticaret Zirvesi İçin Geri Sayım Başladı

E-Ticaret Zirvesi, 25 Mart’ta YouTube’dan IEEE GTÜ kanalı üzerinden canlı yayın ile katılımcılarını ağırlayacak. Saat 10:00’da başlayacak olan E-Ticaret Zirvesi; e-ticaret alanında öncü birçok firmadan C level yöneticilerin katılımıyla 17.00’a kadar devam edecek. 

Her yıl e-ticaret dünyasının birbirinden önemli isimlerin katıldığı E-Ticaret Zirvesi’nde, 6 şirket ve C level yöneticilerinin bilgi birikimleri ışığında katılan öğrencilere yol gösterecek. 

e-ticaret zirvesi

Etkinlikte; 10.00’da FLO’dan Chief IT&Logistics Officer Burak Aktaş, 11.00’de MAVİ’den Chief E-Commerce Officer Barış Akyürek, 13.00’te Hepsiburada’dan Operation Group President Taner Timirci, 14.00’te Çiçeksepeti’nden Chief Commerical Officer Ceyhun Turan, 15.00’te IYZICO’dan Head Of Commercial Serkan Karaduman ve 16.00’da Boyner’den Director of Digital Marketing Alper Boyer katılımcıların karşısında olacak. 

25 Mart 10:00’da IEEE GTÜ YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak E-Ticaret Zirvesi hakkında daha fazla bilgi için ieeegtu.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.