Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Hideo Kojima’nın Xbox İçin Özel Oyun Geliştireceği İddia Edildi

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Hideo Kojima'nın Xbox İçin Özel Oyun Geliştireceği İddia Edildi

Hideo Kojima'nın Xbox İçin Özel Oyun Geliştireceği İddia Edildi

Oyun dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri şüphesiz ki Hideo Kojima. Kojima’nın farklı bakış açısı ve düşünce yapısını yansıttığı oyunları pek çok oyuncu tarafından oldukça seviliyor. Ancak Kojima’nın sahip olduğu oyun stüdyosu Kojima Productions, bu yıl düzenlenen E3 2021 ve Summer Game Fest’e katılmadı.

Pek çok kişi Kojima’nın birkaç ay önce duyurduğu gizemli oyunu hakkında konuşurken ortaya oldukça ciddi bir iddia atıldı. Hideo Kojima’nın Xbox ile anlaşmak üzere olduğu söylenildi.

Kojima, Xbox’a oyun yapabilir

Hideo Kojima ve Xbox

GamesBeats’ten Jeff Grubb’ın ortaya çıkardığı bilgilere göre Kojima, yeni çıkacak bir oyunu için Xbox ile anlaşma masasında. Anlaşmanın henüz tamamlanmadığını, ufak tefek bazı detayların konuşulması gerektiğini belirtti. Grubb, yakın zamanda bu konu hakkında detaylı açıklamalar yapacağını da belirtti.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Xbox markasının, Left 4 Dead ve Portal gibi oyunlarda imzası bulunan oyun tasarımcısı Kim Swift’i ekibine kattığı açıklanmıştı. Swift, Xbox çatısı altında xCloud ve diğer bulut hizmetlerinden sorumlu ekibin başına getirilmişti. Kim Swift ayrıca 2021 başında kapanan Google Stadia’nın “Oyun Geliştirme” bölümünde çalışmıştı. Grubb’ın iddiasına göre Kim Swift, özellikle Kojima’nın sıradaki oyununda çalışması için işe alındı.

Kojima’nın yeni oyunu xCloud’a özel çıkabilir

Hideo Kojima ve xCloud

Kojima 2019 yılında bulut oyun hizmetleri hakkında kendisine sorulan bir soruya, “Önümüzdeki birkaç yıl içinde bu gerçek olabilir. Gerçekten de ilgi çekici yeni bir format olur ve bu yönde çalışmalar yapmak isterim” demişti. Kojima’nın bu sözleri ve Xbox ile anlaşması bir araya geldiğinde bir sonraki oyunun “xCloud servisine özel çıkması” fikri kulağa mantıklı geliyor.

Kojima’nın şu anda üzerinde çalıştığı oyunun halen geliştirme aşamasının erken süreçlerinde olduğu düşünülüyor. Yani oyunun yayınlanmasını bırakın, insanlara tanıtılmasına bile yıllar var. Fakat ortaya çıkan sızıntılara bakıldığında yakın zamanda Kojima’nın yeni oyunuyla ilgili birkaç detay daha ortaya çıkabilir.

Kojima ve Xbox ortaklığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.