Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Honor 50 Serisi, Çin’de Satışa Çıktığı İlk Dakikada Rekor Kırdı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Honor 50 Serisi, Çin'de Satışa Çıktığı İlk Dakikada Rekor Kırdı

Honor 50 Serisi, Çin'de Satışa Çıktığı İlk Dakikada Rekor Kırdı

Çin merkezli telefon üreticisi Honor, özellikle farklı tasarımları ve performans odaklı cihazları ile dikkat çeken bir marka. Markanın en son tanıttığı Honor 50 serisi ise firmanın ana vatanı olan Çin de dahil olmak üzere bütün dünyada beklenen bir telefondu.

Çinli teknoloji devinin geçtiğimiz günlerde tanıttığı Honor 50 serisinin cihazları, Çin’de satışa çıktığı ilk dakikada rekor kırdı. Üst segmente konumlandırılan cihazlar, sunduğu özellikler ve fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Honor 50 serisi yok sattı:

Honor 50 ve 50 PRO

Honor firmasının açıklamasına göre satışın ilk dakikasında 500 milyon CNY yani 77 milyon dolardan fazla satış yapıldı. Bu rakamlar, Honor 50 ve 50 Pro sadece Çin’de satışa çıkmasına rağmen oldukça etkileyici. Honor ayrıca 50 serisi cihazlarını Avrupa pazarında satışa çıkaracağını duyurmuştu. Bu cihazlar, dünyanın geri kalanında içerisinde Google servisleri kurulu bir şekilde piyasaya sürülecek.

Honor’un geçen hafta tanıtılan 50 serisi cihazları ağırlıklı olarak Huawei’nin henüz satışa çıkmamış P50 serisine benziyor. Honor 50 ve 50 Pro cihazları gücünü Snapdragon 778G’den alırken serinin giriş seviyesi modeli olan Honor 50 SE ise gücünü Mediatek Dimensity 900’den almakta.

Honor 50 Pro modeli 6,72 inç kavisli AMOLED ekrana ve 120 Hz ekran tazeleme hızına sahip. Pro olmayan model ise 6,57 inç AMOLED ekranla birlikte geliyor. Ayrıca Honor 50 Pro ön tarafta biri 32 MP diğeri ise 12 MP ultra geniş açılı iki kameraya sahip.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.