Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Honor’un Yeni Orta Sınıf Cihazı X20 SE Kanlı Canlı Görüntülendi

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Honor'un Yeni Orta Sınıf Cihazı X20 SE Kanlı Canlı Görüntülendi

Honor'un Yeni Orta Sınıf Cihazı X20 SE Kanlı Canlı Görüntülendi

Çinli akıllı telefon üreticisi Honor, özellikle son dönemlerde piyasaya sürdüğü cihazlar ile adından sıkça söz ettiriyor. Honor’un geçtiğimiz günlerde sadece ana vatanı olan Çin’de piyasaya sürdüğü Honor 50 ve 50 Pro modellerinden, satışın ilk dakikasında 77 milyon dolardan fazla kazandığını sizlerle paylaşmıştık.

Honor’un bu zaferi hâlâ konuşulurken Çinli üreticinin tanıtmaya hazırlandığı yeni cihazı olan Honor X20 SE kanlı canlı görüntülendi.

Honor X20 SE neler sunacak?

Honor X20 SE ön taraf

Geçtiğimiz haftalarda Honor’un yeni üyesi X20 SE’nin özellikleri ortaya çıkmıştı. Cihazın 6,6 inç büyüklüğünde, 90 Hz ekran tazeleme hızını destekleyen LCD ekrana sahip olacağı belirtilmişti. Gücünü Dimensity 700 işlemcisinden alacak olan bu cihazda, 64 MP üçlü arka kamera kurulumu ile 22,5 W hızlı şarj desteği olacağı belirtilmişti. Bu cihazın orta sınıfta konumlandırılacağı da bilinenler arasında.

Cihazın görüntülerini de sızdıran kaynağın, özellikleri sızdıran kaynakla aynı olduğu doğrulandı. Bu da resimde görülen cihazın gerçekten de ortaya çıkan özelliklere sahip olma ihtimalini güçlendiriyor. Cihazın orta sınıf cihazlar arasında üst sıralarda yer alacağı da tahmin ediliyor.

Honor X20 SE nasıl görünecek?

X20 SE'nin renkleri

Cihazın tasarımına baktığımızda ekranın üst orta kısmında delik tasarımına sahip ön kamera, ince çerçeveler ve kalın bir çene yapısı görmekteyiz. Arka tarafta ise 3 kameranın konumlandırıldığı çıkıntının oldukça yuvarlatılmış köşelere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Telefonun şu ana kadar sadece iki rengi ortaya çıkmış durumda; bunlar da geçişli (gradient) şeftali rengi ve geçişli yeşil. Honor’un cihazın renklerinde yaptığı geçişin, en azından fotoğraflarda oldukça hoş göründüğünü söyleyebiliriz.

Şu anda Honor X20 SE hakkında herhangi bir ek bilgi bulunmamakta. Ancak fotoğrafın çekildiği yerin bir mağaza olduğunu görebiliyoruz. Bu da Honor’un X20 SE modelini yakın zamanda tanıtacağını gösteren bir işaret olabilir.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.