Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Huawei, Devlere Nispet Yapan Elektrikli Otomobili Cyrus Smart Selection SF5’i Duyurdu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Huawei, Devlere Nispet Yapan Elektrikli Otomobili Cyrus Smart Selection SF5'i Duyurdu

Huawei, Devlere Nispet Yapan Elektrikli Otomobili Cyrus Smart Selection SF5'i Duyurdu

Ha geldi ha geliyor derken Çinli teknoloji devi Huawei, elektrikli otomobil modeli “Cyrus Smart Selection SF5“i anavatanı Çin’de resmen piyasaya sürdü. SUV bir otomobil olarak karşımıza çıkan Cyrus Smart Selection SF5, Huawei’nin resmi internet sitesinde yayınlanmasıyla birlikte özelliklerini ve fiyatını da öğrenmiş olduk.

Huawei’nin en çok “Huawei HiCar” özelliğini ön plana çıkardığı Cyrus Smart Selection SF5’in dikkat çeken özellikleri arasında Huawei DriveONE teknolojisi, çift motorlu dört tekerden çekiş, yüksek mukavemetli tasarım ve Huawei Sound ses sistemi yer alıyor. 

Huawei otomobil

Huawei’nin resmi internet sitesine göre Cyrus Smart Selection SF5, yaklaşık 543 beygir gücüne denk gelen 405 kW güç, 820 Nm tork, tek şarj ile 1000 kilometreye kadar azami menzil gibi oldukça iddialı özellikler sunuyor. Tahmin edebileceğiniz gibi araçtan aldığınız performansı artırdıkça menzil düşüş gösterecektir.

huawei otomobil iç

Sürücülere Zhan Hailan, yaldızlı siyah, titanyum gümüş gri ve inci beyazı dış renk seçeneklerine sahip olan otomobil, iç mekanda ise Ivory, kuş tüyü kırmızısı ve kutup gecesi siyahı renk seçenekleri sunuyor. Dürüst olmak gerekirse Huawei Cyrus Smart Selection SF5, en azından vaat ettikleriyle bir şans verilmeyi hak ediyor.

huawei otomobil arka

Huawei Cyrus Smart Selection SF5, pek çok sürücünün hayranlıkla bakacağı bir otomobil olsa da fiyatıyla birlikte bu sürücülerden pek çoğu için hayal olarak kalacak. Zira şirketten yapılan açıklamaya göre Cyrus Smart Selection SF5’in Çin’deki fiyatı 269 bin TL ve 306 bin TL olacak. Olası Türkiye fiyatı tahmin etmek için çok da mümkün değil.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.