Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Huawei, Fiyatına Göre Gayet İyi Özellikler Sunan İlk Masaüstü Monitörünü Duyurdu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Huawei, Fiyatına Göre Gayet İyi Özellikler Sunan İlk Masaüstü Monitörünü Duyurdu

Huawei, Fiyatına Göre Gayet İyi Özellikler Sunan İlk Masaüstü Monitörünü Duyurdu

Çinli teknoloji devi Huawei, yayınladığı bir basın bülteni ile ürün portföyüne yeni bir kategori daha eklediğini duyurdu. Huawei tarafından yapılan açıklamalara şirketin ilk masaüstü monitörü olacak Huawei Display 23.8″, 14 Nisan itibarıyla resmen piyasaya sürülecek.

Peki tüketiciler, Huawei’nin ilk masaüstü monitöründen neler beklemeli? Her şeyden önce Display 23.8″in Huawei’nin MateBook dizüstü bilgisayarlarında da görmüş olduğumuz çerçevesiz tasarım anlayışını koruduğunu belirtmemiz gerekiyor. Üç tarafı yalnızca 5,7 mm kalınlığında çerçevelerle kaplı olan Huawei Display 23.8″, yüzde 90 ekran/gövde oranı sunuyor.

huawei monitör

Adından da anlayabileceğiniz gibi 23,8 inç büyüklüğünde, IPS bir panel ile gelen Display 23.8″, Full HD+ çözünürlük sunuyor. Huawei tarafından yapılan açıklamalara göre NTSC renk paletinin yüzde 72’sini destekleyen bu masaüstü monitör, 178 derecelik geniş bir görüş açısı ve 1000:1 kontrast oranı sunuyor.

huawei monitör 23,8

TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık sertifikası ve Titreşimsizlik sertifikası alarak göz sağlığı konusundaki başarısını da kanıtlamış olan Huawei Display 23.8″, yaklaşık 207 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak. Huawei, Display 23.8″in satışa sunulacağı pazarlarda ön siparişleri başlattı ve ön sipariş verenlere 42 dolarlık indirimin yanı sıra MateDock 2’yi de hediye olarak sunuyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.